Fenerbahçe-Trabzon maçı için flaş karar!

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak maça bordo mavili taraftarlar alınmayacak.

Fenerbahçe-Trabzon maçı için flaş karar!
Fenerbahçe-Trabzon maçı için flaş karar!
GİRİŞ 16.08.2017 11:18 GÜNCELLEME 17.08.2017 00:58
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 2. haftasında 20 Ağustos Pazar günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak maçta Bordo-Mavili taraftarlar yer alamayacak. Fenerbahçeli taraftarlar da ligin ikinci yarısında Trabzon deplasmanına gidemeyecek.

200 KAMERA İLE STADIN HER YERİ GÖRÜNTÜLENECEK

Öte yandan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması için alınan bazı tedbirler ve kararlar şöyle:

Stadın içinde yaklaşık 200 kamera görüntü kaydı yapacak. 15 kadar polis, 184 de stat kamerası olmak üzere her yerden görüntü alınacak ve stat içi ile dışı bu yolla kontrol edilecek.

2100 GÜVENLİK MENSUBU GÖREV YAPACAK

Ayrıca edinilen bilgilere göre 1150 polis, 950 özel güvenlik olmak üzere toplam 2100 güvenlik görevlisi maçta görev yapacak. Emniyet tedbirleri saat 17.00'dan itibaren alınacak ve stat kapıları saat 19.00'da açılacak.

YORUMLAR 21
  • Futbolsever 6 yıl önce Şikayet Et
    bence doğru karar.daha 2011de istanbulun göbeğinde polis arabalarını yakan fenerliler stadyumdaki Trabzonspor taraftarına neler yapmaz
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede polis olunmaz bu ne rezalet mac zevktir bence Ahmaklara bilet verilmesin ayrica milyonlari transfere veren kulüpler devlete vergisini arti polisin giderini versin
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu karar türk futbolunun ne hallere düştüğünün bir göstergesidir.her zaman tek taraflı kararlar verilmez.taraftar ALINMAYACAK sa iki takımın taraftarı alınmasın. Olay bu kadar basit. Bu karar akıla zarar bir karardır.
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    gayet normal bir karar. daha geçen hafta fener'in anlaştığı futbolcuya teklif yapıp ortalığı kızıştıranlar kimler???
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    yok canım siz hiç yapmıyorsunuz böyle tabi. stoch mehmet topuz alper potuk eskilerden tarık. sayayımmı daha.
    Cevapla
  • FATİH-SÜRMENELİ61 6 yıl önce Şikayet Et
    doğrusuda bu .yoksa futbol yerine birbirimizi yiyecez bu fani dünyada.taraftar olmayı düşman olmakla karıştırıyoruz zaman zaman.iki kardeş düşünün ikiside farklı takım tutuyor gün geliyor iki takımın maçı oluyor.biri bir türübünde diğeri öbür türübünde.her ikiside rakip takımın taraftarının anasına sövüyor.varın iki kardeşi biz düşünelim. ne acı dimi insanın kendi anasına veya akrabasına küfretmesi.bunları bir futbolsever ve bir trabzonspor fanatiği olarak paylaşmak istedim.lütfen futboliçin birbirimie küfür etmeyelim.sonuçta bie bu işten hem maddi hem manevi zarar geliyor.kırmayalım iki günlük dünya için birbirimizi.yarın ahirette birbirimizin yüzüne bakamaz oluruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle