Volkan Şen bombayı patlattı! 'İnşallah G.Saray...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yolunu gözlediği Volkan Şen, “Galatasaray’a gelir misin?” sorusuna, “İnşallah gelirim. Sezona hırslı hazırlanıyorum” yanıtını verdi.

Volkan Şen bombayı patlattı! 'İnşallah G.Saray...'
Volkan Şen bombayı patlattı! 'İnşallah G.Saray...'
GİRİŞ 13.07.2017 10:51 GÜNCELLEME 13.07.2017 10:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayıran, Hakan Balta'yı kadro dışı bırakan Cimbom, Cenk Gönen'i Malaga'ya, Semih Kaya'yı Sparta Prag'a satmıştı. Türk pasaportlu oyuncu sayısı çok azalan sarı-kırmızılılar TFF'ye 14 yerli bildirmek zorunda. Bu durum nedeniyle yerli oyuncu almak zorunda olan Aslan'a Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve bonservisini eline alan Volkan Şen önerildi. Galatasaray cephesi bu iddialara henüz yanıt vermezken, Volkan Şen'den açıklama geldi.

VOLKAN'IN KİM OLDUĞUNU GÖRECEKLER

Dün sabah İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yakaladığımız milli futbolcu, "Eşim Yunanistan'da. Onun yanına gidiyorum'' derken transfer süreci ile ilgili "Beklemedeyim. Bireysel olarak idmanlara başladım. Yeni sezona çok daha hırslı hazırlanıyorum. Volkan Şen'in kim olduğunu tekrar herkese hatırlatacağım'' dedi.

Galatasaray'a transfer olup olmayacağını sorduğumuz Volkan, açık sözlülükle "İnşallah gelirim. Sezona hırslı hazırlanıyorum'' cevabını verdi. İki sene önce Bursaspor formasıyla Aslantepe'de oynadığı maçı hala unutamadığını dile getiren Volkan, "O gün çok iyi oynamıştım, 1-0 geriden 2-1 öne geçmiştik ama kırmızı kart gördükten sonra maç 2-2 bitmişti'' ifadesini kullandı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 13
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yetenekli isen neden fenerde hünerlerini göstermedin. Yok sende birsey yoksa Galatasarayda neyini göstereceksin. Ne demisler genclik hayallerle yaşlılık hatıralarla geçermis
    Cevapla
  • Bekci riza 6 yıl önce Şikayet Et
    ESI yunanistandaymis. Bunuda gelismis genis topcular listenine ekleyin
    Cevapla
  • klasman 6 yıl önce Şikayet Et
    esinin ne isi var yunanistanda !
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye git para çok onlarda bu sene biraz gol at asist yap 35 e kadar kal.
    Cevapla
  • İbrahim Bozkaya 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Galatasaray'a veya Beşiktaş'a gidersin,hangisine gidersen git birkaç yıl sonra da diğerine gidersin.Böylece iyi futbolcu olduğunu kanıtlamış olursun.Başarılarının devamını diliyorum.Büyük topçu!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle