F.Bahçe'den Türkiye'yi ayağa kaldıracak transfer

Fenerbahçe Yönetimi’nin, Türkiye’yi ayağa kaldıracak bir transfer için çalıştığı ortaya çıktı.

F.Bahçe'den Türkiye'yi ayağa kaldıracak transfer
F.Bahçe'den Türkiye'yi ayağa kaldıracak transfer
GİRİŞ 24.06.2017 04:11 GÜNCELLEME 24.06.2017 04:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım, taraftarı tekrar havaya sokacak, hem stadı hem de Fenerium’u dolduracak formülü buldu: Zlatan Ibrahimovic... Son olarak Manchester United’ta oynayan İsveçli dünya yıldızı için Sarı-Lacivertliler’in çok gizli bir çalışma yürüttüğü ortaya çıktı. Yıldırım’ın planı, bonservisi olmayan Ibrahimovic’e 1 sezon Fenerbahçe forması giydirmek ve sadece Türkiye’de değil, dünyada bile gündeme damga vurmak.

'Sadece Fener’e gelirim’

Başkan Yıldırım, 2 sezon önce, yani Van Persie, Nani ve Kjaer gibi flaş isimleri transfer ettiği dönemde Ibrahimovic için de bir açıklama yapmış ve “Menaceriyle görüştük. Türkiye’de oynarsa sadece Fenerbahçe’de oynayacağını söyledi. Hatta bu transfer döneminde başka bir Türk takımına giderse bana 10 milyon Euro vereceğini bile söyledi” ifadelerini kullanmıştı.

RVP’nin maliyeti Ibra’ya

İsveçli yıldız, Manchester United’ta yıllık 20 milyon Euro (Yaklaşık 80 milyon TL) gibi bir rakama oynuyordu. Ancak şu ana kadar kendisine ulaşan tekliflerin bu seviyede olmadığı biliniyor. Bu durumda yaşadığı ciddi sakatlığın da etkisi var. Fenerbahçe, RVP’nin gitmesi durumunda maaş bütçesinde yaklaşık 7.5 milyon Euro’luk (30 milyon TL) bir rahatlama yaşayacak. Başkan, Ibrahimovic için geri kalan rakamı da tribün ve mağaza gelirleriyle tamamlamayı planlıyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 14
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Enayilik fb enayiliğine doymasın takımı huzur evine çevirecek yaşlı teknik adamlardan sonra emekli futbolcular cenneti fb huzurlu bir tatil ortamı wmekliliğe böyle gireceksin 80 milyon tl maradona da ölmedi o da altarnatif olabilir. Çin ligi 1 biz 2
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslında tam olarak 'Küçüklükten bevi en büyük hayalim Fenev'de oynamaktı,Juventus,Bavselona,Pavis St.Cevmen bu yoldaki avaçlavdı sadece,Fenev'den başkasına gitmem..hatta Fenev'de bedava oynavım' demiş. Şu azizenin mütevazi duruşları öldürecek bir gün beni:)
    Cevapla
  • Ecdad 6 yıl önce Şikayet Et
    Tipik Adana haberleri olur ya ...her sezon önceside boyle haberler olur...sezona baslarsin kimsecikler gelmemis :) ...messi-ronaldo-ibrahimovic-ribery-neymar vs vs ...40 yasina girmeden TURKİYEYE gelmez ;) ...gelirsede süper star degildir artik ;)
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Messi ve Ronaldo 50 yaşında da gelmez Türkiye'ye,karizmayı çizdirmezler.
    Cevapla
  • hamit 6 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi kesinlikle sadece fener demiştir :-))
    Cevapla
  • Suskun... 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber kimin haberi ise gerçek dışı çünkü adam abd' nin new yourk Galaxy takımında oynayacağını 3 gün önce açıkladı
    Cevapla
  • Fenerbahçe 6 yıl önce Şikayet Et
    Suskun kardeş doğru söylüyor.Adam açıklama yaptı. Twitter den yazdılar geri sildiler.Ayrica iyi bir Fenerbahçe li olarak bu adama çok para verileceği için istemem kardeşim bu nedir. Altyapı ya yatırın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle