Fenerbahçeli taraftarların 'Bogdanovic' videosu

Fenerbahçe taraftarı, tarihi sezonun mimarlarından Bogdanovic'in takımdan ayrılmaması için seferberlik başlattı. Sarı- Lacivertliler, Bogi için duygusal bir video klip hazırladı.

GİRİŞ 20.06.2017 09:44 GÜNCELLEME 20.06.2017 14:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kazanılan Euroleague ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunun ardından NBA takımlarından Sacremento Kings’e gidip gitmeyeceği merak konusu olan Sırp oyuncunun takımda kalması için taraftarlar büyük çaba sarf ediyor.

Bu yıl harika bir sezon geçiren genç oyuncu için çok duygusal bir video hazırlayan taraftarlar, bu video için Bogdanovic’in ailesine dahi ulaştılar. Bogi’nin anne ve kız kardeşiyle dahi iletişim kuran F.Bahçeliler, yıldız oyuncunun ailesine, kararını etkilememesi için videoda yer vermedi. Ancak içeriğiyle ilgili pek çok konuda destek aldılar. 2018 Euroleague Final-Four’unun Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yapılacak olmasına da vurgu yapan Sarı-Lacivertli taraftarlar, yıldız forvetin arkadaşlarına da ulaşıp içerik konusunda destek aldılar. 

BOGİ DE ÇOK BEĞENDİ

Videoyu izleyen Bogdanovic ise duygusal paylaşımın altına 'vay canına' yazarak videoyu çok beğendiğini ifade etti.



MESAJ YAĞMURU

Ortaya çok duygusal bir çalışma çıkaran F.Bahçeli taraftarlar bununla da yetinmiyorlar. Sosyal medyadan Bogdanovic’i adeta mesaj yağmuruna tutarak 25 yaşındaki oyuncunun kalması için ellerinden geleni yapıyorlar.

YORUMLAR 8
  • yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    süper olmuş emeği geçen herkese teşekkürler. . hayatta en değerli şey sevgidir. Nereye gidersen git ama Fenerbahçe ailesinde sevildiğin kadar başka bir yerde sevilemezsin. Seni sevenleri yalnız bırakmayacağını umuyoruz.
    Cevapla
  • fth 6 yıl önce Şikayet Et
    asdsadfdfvsddgbf
    Cevapla
  • Ender Uslu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların derdi başkae
    Cevapla
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    bagdanoviccc giştmee
    Cevapla
  • Hikmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu mübarek ayda, şu insanların derdine bak. Affet ya Rabbi...
    Cevapla
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    Para konuşur arkadaş. Ver parayı adam kalsın takımda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle