Aykut Kocaman resmen açıklandı

Fenerbahçe, yeni teknik direktör ile Aykut Kocaman ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Aykut Kocaman resmen açıklandı
Aykut Kocaman resmen açıklandı
GİRİŞ 16.06.2017 18:14 GÜNCELLEME 16.06.2017 18:44
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Fenerbahçe, Aykut Kocaman için düzenlenecek imza töreninin tarihinin daha sonradan kamuoyu ile paylaşacağını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "1988-1996 yılları arasında futbol takımımızın formasını başarıyla terletmiş,  2010-2013 yılları arasında 1 lig ve 2 Türkiye Kupası zaferi ile birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final sevincini camiamıza yaşatan takımımızın teknik direktörü Sayın Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılmıştır. Geçtiğimiz yıl Atiker Konyaspor'un teknik direktörlüğünü yürüten Sayın Aykut Kocaman ve ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Camiamızın yetiştirdiği önemli bir değer olan Sayın Aykut Kocaman'a yuvana 'hoş geldin' diyor, futbol takımımızın başında kendisine nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz. Yeni teknik direktörümüz Sayın Aykut Kocaman'ın imza törenine dair detaylar ilerleyen günlerde duyurulacaktır" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 28
  • Oğuzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında 90 na takıp 2 sefer gönderilen kocaman Demirel gibi yine 3. Kez kez gönderilmek üzere tekrar geldi. Ne demişler deveyi diken insanı öpen tercih ediliyor.
    Cevapla
  • latif 6 yıl önce Şikayet Et
    Taraftara inat davranan aziz baskana sesleniyorum decoderi iptal ettim kombineyide iptal ettim sayende boyle bir yuzsuz adami hala getiriyorsun yaziklar olsun sana
    Cevapla
  • Kūrtoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocam hoş geldin.Allah başarilar versin.birrlikte el ele şampiyon olcaz.fitne tarsftara yer yok.
    Cevapla
  • Oğuzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Demirel in yeni versiyonu
    Cevapla
  • recep altın 6 yıl önce Şikayet Et
    aykutun üzerinden alexin kellesini kes, sonra kötü futbol oynatıyor, fb ye yakıșmayan ahlak dıșı hareketler nedeniyle aykutu gönder, sonra arkasından açıklama yap, aykut bu kapıdan giremez diye...en sonunda kendi ellerin ile geri getir. komedi filmine konu olabilir bir senaryo
    Cevapla
  • Kūrtūm 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca hoş geldin.ilk işimiz beşitaşli hamsiyi yiyelim.diyarbekirli Kūrt fenerli kardeşlerin bekleri.allah başariy versinn.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle