Nabil Dirar imzaladı! İşte maliyeti

Fenerbahçe, Monaco'dan transfer ettiği Faslı futbolcu Nabil Dirar ile 3+1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

GİRİŞ 16.06.2017 15:35 GÜNCELLEME 17.06.2017 09:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Futbol Takımı, İstanbul'a davet ettiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Faslı oyuncu Nabil Dirar'la 3+1 yıllığına anlaştı.

"Nabil Dirar ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanacaktır"

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Nabil Dirar ve takımı Monaco ile yapılan görüşmeler sonucu, futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda prensip anlaşması sağlanmıştır. Resmi transfer sezonu açıldıktan sonra Nabil Dirar ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe’nin, Nabil Dirar’ın bonservisi için Monaco’ya 3.5 milyon Euro (14 milyon TL) ödeyeceği, 1 milyon Euro da (4 milyon TL) bonus bulunduğu öğrenildi. Faslı yıldıza ne kadar ödeneceği konusunda ise net bir bilgi yok.

YORUMLAR 8
  • recep altın 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle her geleni hava alanında karșılarsak kendini dünya yıldızı sanıp fazla șımarıyorlar. avrupa liglerini takip etmeme rağmen ilk defa ismini duyduğum bir futbolcudan bahs ediyorum. kendinizi bukadar küçük düșürmeyin. o gelen sözde yıldızlar önce kendini taraftar önünde futbol ile kanıtlasın. taraftarın kendini kanıtlamasına gerek yok. almanyada 40milyonluk futbolcular boyle karșılanmıyor inanın. neyse, yinede hayırlı olsun. ve bir sonraki futbolcuyu karșılamama dileği ile...
    Cevapla
  • kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    33 macta 1 gol 7 asist nasil bir başaridir anlaşılmıyor matematik yetmiyor ama iki kere iki dort eder daha kolay anlaşılıyor
    Cevapla
  • (sadece tek) Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadığım yorumlar FB liflerden gelmiyor, ne oldu canınız mı sıkıldı. Herkes kendi takımına baksın diye söyleyeceğim ama FB bin ölüsü yetiyor.
    Cevapla
  • noname 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bi de karşılamaya gitmeyin Allah aşkına ya. adamın gol sayısı ve asist sayısı belli yıl içinde orta saha oyucusu gole katkı yapmayacak da neye yapacak.
    Cevapla
  • 35MilyonlukGsAilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin daha çok gelsin.))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle