Kadıköy'de Trabzonspor çelmesi!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Kadıköy'de Trabzonspor çelmesi!
Kadıköy'de Trabzonspor çelmesi!
GİRİŞ 27.05.2017 20:45 GÜNCELLEME 27.05.2017 21:20
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki mücadele 1-1 sona erdi.

Fenerbahçe'nin mücadeledeki golünü 23. dakikada Moussa Sow kaydetti. Bordo-mavili ekibin golünü ise 54. dakikada Matus Bero attı. Fenerbahçe, Trabzonspor'a karşı yenilmezlik serisini 16 maça çıkarmış oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de puanını 61'e çıkarırken, Trabzonspor'un puanı 51 oldu.

Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ise son hafta Bursaspor ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE 1-1 TRABZONSPOR

Stat: Ülker

Hakemler: Ali Palabıyık, Ekrem Kan, Kemal Yılmaz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Lens (Dk. 87 Stoch), Van Persie, Sow (Dk. 80 Salih Uçan), Emenike (Dk. 72 Volkan Şen)

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak (Dk. 46 Esteban), Pereira, Uğur Demirok, Medjani, Mas, Bero, Okay Yokuşlu (Dk. 46 Durica), Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, N'Doye, Castillo (Dk. 81 Rodallega)

Goller: Dk. 23 Sow (Fenerbahçe), Dk. 54 Bero (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Emenike, Dk. 55 Skrtel, Dk. 62 İsmail Köybaşı, Dk. 90+2 Salih Uçan (Fenerbahçe), Dk. 27 Bero, Dk. 65 Castillo, Dk. 71 Olcay Şahan, Dk. 77 N'Doye, Dk. 79 Medjani (Trabzonspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

19. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren De Souza'nın yerden pasında altıpasın önünde topla buluşan Van Persie'nin etkisiz vuruşunda, Trabzonspor savunması meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

23. dakikada Fenerbahçe, müsabakada öne geçti. Hasan Ali Kaldırım'ın uzak mesafeden aşırtma şutunda, Onur Recep Kıvrak büyük bir hata yaparak meşin yuvarlağı dışarı yumruklamak yerine oyun alanına çeldi. Pozisyonu takip eden Sow, önüne düşen topu filelere gönderdi: 1-0

29. dakikada Sow'un sol çaprazdan sert şutunda kaleci Onur Recep Kıvrak, son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

45+2. dakikada Castillo'nun pasında ceza alanı içinde topla buluşan N'Doye, önünü boşaltıp sert vurdu ancak kaleci Volkan Demirel, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI

47. dakikada Durica'nın uzak mesafeden sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

54. dakikada Trabzonspor, güzel bir golle beraberliği sağladı. N'Doye'un pasında ceza alanı önünde topla buluşan Bero'nun şık vuruşunda yan direğe çarpan meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1

60. dakikada Trabzonspor uzaktan şansını bir kez daha denedi. Ceza alanı içinde topla buluşan N'Doye, meşin yuvarlağı arkasındaki Yusuf Yazıcı'nın önüne bıraktı. Bu oyuncunun uzak mesafeden bekletmeden sert şutunda, top az farkla üstten auta çıktı.

70. dakikada Mas'ın soldan ortasında arka direkte topla buluşan N'Doye'un şutunda, kaleci Volkan Demirel meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere gönderdi.

72. dakikada Volkan Şen'in soldan ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topla ceza alanı içinde buluşan Van Persie'nin altıpasın önünde kafa vuruşunda, kaleci Esteban meşin yuvarlağı son anda uzaklaştırdı.

84, dakikada N'Doye'un pasında ceza alanın sağ çaprazında topla buluşan Pereira, kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

YORUMLAR 34
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitik Fener Trabzon'a gine yenilmedi...
    Cevapla
  • A01 FENERBAHÇELİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçe taraftarı olarak sadece şunu belirteyim bu takımda üçüde birbirinin zıddı bir oyun yapısında olan üç kafadar bile olmayanın , Fenerbahçe forveti olabilme ihtimali ne PÖRSİ ,SOV,EMENİKE.Bunların üçünü sokaktan tutup getirdiğiniz bir adam bile aynı anda oynatmaz.
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporun 20 yıldır kadıköyde feneri neden yenemediğini dün birkez daha gördük
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    fenev gene ofsayttan bi golle beleş 3 puan aldı
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi üç puan uyanda ,uyuyan milletle balığa git :
    Cevapla
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bjk ts' yi yendi puanı 61 oldu fener berabere kaldı puanı 61 oldu ilginç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle