F.Bahçe, G.Saray'ın gözdesini bitirmek istiyor

Gelecek sezon transfer hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, bonservisi Arsenal'de olan Joel Campbell'ı transfer etmek istiyor.

F.Bahçe, G.Saray'ın gözdesini bitirmek istiyor
F.Bahçe, G.Saray'ın gözdesini bitirmek istiyor
GİRİŞ 19.04.2017 09:58 GÜNCELLEME 19.04.2017 11:01

Yeni sezonda çok iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de gündem ısınıyor.

Sarı-Lacivertliler şimdi de çok tanıdık bir ismi gündemine aldı. Yönetim, Galatasaray'ın yaklaşık 3 yıldır listesinde bulunan, geçen sezon ise Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gündemine gelen fakat transfer gerçekleşmeyen Joel Campbell'la yeniden temasa geçti. Bonservisi Arsenal'de bulunan Kosta Rikalı kanat oyuncusu sezon başında Sporting Lizbon'a kiralandı.

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe hem Arsenal hem de Campbell'ın menajeriyle temasa geçti. Portekiz Ligi'nde bu sezon 16 maçta 3 gol ve 4 asistlik performans sergileyen yıldız futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Arsenal'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı ifade ediliyor.

ARSENAL BU KEZ KİRALAMAK İSTEMİYOR

Fakat İngiliz basını, Joel Campbell'ı 2011 yılından bu yana 5 ayrı takıma kiralayan Arsenal'in artık Kosta Rikalı oyuncuyu bonservisiyle göndermek istediğini yazdı. Buna gerekçe olarak ise Campbell'ın sözleşmesinin 2018 yılında bitecek olması gösterildi.

UEFA ile yaptığı anlaşma gereği harcamalarına çok dikkat eden Fenerbahçe'nin bu transferi 3-4 milyon Euro'ya bitirebileceği belirtiliyor. Yönetim bu transfer için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır.

KAYNAK: TAKVİM