Rus kulübü resmen açıkladı! F.Bahçe'ye veda ediyor

Lokomotiv Moskova Başkanı Ilya Gerkus, Fenerbahçe'nin satmak istediği Emenike için, “Ari ile anlaşamazsak Emenike’yi gündemimize alabiliriz” dedi.

Rus kulübü resmen açıkladı! F.Bahçe'ye veda ediyor
Rus kulübü resmen açıkladı! F.Bahçe'ye veda ediyor
GİRİŞ 03.04.2017 12:25 GÜNCELLEME 03.04.2017 12:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin satmak istediği Emenike'nin yeniden Rusya'ya transfer olacağı söylentileri çoğalırken, adı geçen kulüplerden Lokomotiv Moskova'nın başkanı Ilya Gerkus'tan sevindirici bir açıklama geldi.

Gerkus, "Emenike ile ilgili haberleri ben de basından okudum. Şu ana kadar Fenerbahçe'ye götürmüş olduğumuz resmi bir teklif yok. Ancak sezon sonunda şartlar değişebilir. Ari şu anda bizde kiralık. Sezon sonunda eğer onunla anlaşamazsak belki Emenike'yi düşünebiliriz. O zaman gelince tekrardan bu konuyu masaya yatırıp değerlendirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Emenike'nin Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK: FUTBOLARENA
YORUMLAR 2
  • Samii 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya 10 ya da 15 e gider rus mafyası kara para aklamayı iyi bilir. Fb nin de işine gelir 15 milyonluk transfer bütçesi açılır bunu uefa ya bildirir.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    La güldürme adamı kim verir o adama o parayı. Bir iki milyon verirlerse öpüp başınıza koyun. Ruslar enayi değil. Dirisine 9 verdiler ölüsüne niye 15 versinler.
    Cevapla