İşte F.Bahçe'nin Kocaman için ödeyeceği rakam!

Galatasaray'ın Tudor'u getirdiği yolu izleyecek olan Fenerbahçe, Konyaspor'a 500 bin Euro ödeyerek Aykut Kocaman'ı takımın başına getirecek.

İşte F.Bahçe'nin Kocaman için ödeyeceği rakam!
İşte F.Bahçe'nin Kocaman için ödeyeceği rakam!
GİRİŞ 19.03.2017 10:10 GÜNCELLEME 19.03.2017 10:10
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Aykut Kocaman için tüm şartları zorluyor. Konyaspor maçı sonrası Advocaat'ın "Sezon sonu ayrılacağım" demesinin ardından Kocaman sesleri gittikçe yükselmeye başladı.

2018'e kadar Konyaspor kulübüyle sözleşmesi bulunan deneyimli teknik adamın 500 bin Euro'luk tazminatı ödenecek ve Fenerbahçe'deki ikinci dönemi Mayıs'ta başlayacak.

Fenerbahçe yönetiminin izleyeceği bu yol hiç de yabancı değil. Riekerink ile yolları ayıran Galatasaray, Kardemir Karabükspor'a Igor Tudor için 150 bin Euro tazminat ödemiş ve Hırvat hocayı takımın başına getirmişti.

Sarı lacivertliler ezeli rakibinin hoca konusunda başarıya ulaştığı transfer yolunu izleyerek bir ilk yaşatacak. İki kulüp arasında teknik direktör transferi benzerliği bugüne kadar hiç gerçekleşmemişti.

YORUMLAR 19
  • Serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Fb en az 2 yıl daha şampiyonluk göremez taraftar küsmüş 2.sinif transferler iş bilmeyen yönetim... ve azizin 18 senenin sonunda fb yi bitirdi...
    Cevapla
  • fırat 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gelmez,şu Aziz Yıldırımdan bir kurtulamadık.Seneyede trabzon şampiyon.
    Cevapla
  • Qziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım git inşaat yap feneri futboldan anlayan ali şenler yönetsin antrenör futbolcu başarısızlik değirmenine döndü takım psikolojik tedavi görmeye başladı sayende taraftarlar…
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok
    Cevapla
  • Konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    Konyali olarak aykut hocayi seviyoruz. Madem ki iki yillik kontrat imzaladin o zaman kalacaksin. Giderse hem kendine hemde konyaya yazık eder. Kotrat imzalamadan oncede gitti gidecek soylentileri cikmisti. Madem gidecektin neden iki yil kontrat imzaladin diye sormazlar mi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle