Savaş başladı! Aziz Yıldırım'dan ilk hamle

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Saracoğlu’nda gelebilecek tepkilere karşı muhalif sesleri susturacak.

Savaş başladı! Aziz Yıldırım'dan ilk hamle
Savaş başladı! Aziz Yıldırım'dan ilk hamle
GİRİŞ 28.10.2016 10:43 GÜNCELLEME 28.10.2016 11:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de Ali Koç’un başkan adayı olması başta Aziz Yıldırım ve ekibinin rahatını bozdu. Koç, adaylığını açıkladığı gün taraftarlara seslenerek, “Gidin tribünleri doldurun” demişti. Taraftarların Ali Koç’un bu çağrısıyla Karabükspor maçında tribünleri doldurma kararı alması yönetimi tedirgin etti. Koç lehine yapılacak tezahüratlardan çekinen Aziz Yıldırım, şimdi karşı hamleye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Başkanı daha önceki maçlarda olduğu gibi tribünlerin boş kalan bölümlerini yine Fenerbahçe Koleji öğrencileri, altyapı sporcuları ve aileleriyle doldurmayı planlıyor.

YILDIRIM’A KARŞI BİR ATAK

Bazı kesimler Ali Koç’un açıklamasını Aziz Yıldırım’ın açıklamasına bir karşı atak olarak yorumladı. Ali Koç’a yakın isimler ise bu adımı Aziz Yıldırım ve yönetimine karşı bir hamle olarak görmüyor.

Aksine Koç’un kulübün yönetim organının çağrısına uyabilmek için adaylık süreciyle ilgili takvimi erkene çektiğini ve destek amaçlı olarak böyle bir adım attığını ifade ediyorlar. Ali Koç, 2015 kongresinden bu yana “Ne zaman aday olacaksınız” sorularına hep “Şu an seçim yok, başkan ve yönetimin yanındayım” yanıtını veriyordu. Ancak bu sezon lige yapılan kötü başlangıç, Fenerbahçelilik içgüdüsünün ağır basmasına neden oldu.

KAYNAK: CUMHURİYET
YORUMLAR 5
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz başkan memleket için mücadele vermiştir.fetö ye boyun eğmedi.gezicilere de kulübü teslim etmeyecektir.bir de fenerli olmayan yorumcular taraftarlar feneri düşünür oldular. HAYIRDIR !
    Cevapla
  • İlkmektepli 7 yıl önce Şikayet Et
    En fazla vergi ödeyen BAŞKAN kimdir ? En fazla Spor tesisi kazandıran BAŞKAN kimdir ? En fazla MİLLİ TAKIMA oyuncu gönderen BAŞKAN ? Ya MEMLEKET ELDEN GİDİYOR diyen ? AZİZ de bizimdir ALİ de ..
    Cevapla
  • Serdar GÖREN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak türkiyede sevmediğim tek takım Fenerbahçedir. Sebebi ise davranışlarından dolayı Aziz Yıldırım'dır. Ali Koç ile birlikte daha saygın ve sevilen bir kulüp olacağına inanıyorum. Fikret Orman gibi Ali Koç gibi beyefendi, kulüpleri şirket gibi yöneten başkanlar lazım. Kulüpleri babasının çiftliği gibi kıraathane gibi dernek gibi yöneten yöneticiler gitmelidirler.
    Cevapla
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben Beşiktaş taraftarayım Ali Koç'un Fenerbahçenin başına geçmesini isterim. En azından Türk Futbolu ve Fenerbahçe camiası mafya vari bir adamdan kurtulup bey efendi bir kişi görmüş olur.
    Cevapla
  • Fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş sana birşey diyimmi ama aramız da kalsın Türk futbolu üstüne basarak söyluyorum bazı teknik dirökterler federosyon kulüp baskanlari yöneticileri ve klup başkan adayları hepsi zaten mafya bu ülke futbolunu yönetenler futboldan anlayanlar yönetseydi 85milyon arasinda milli takima dünya kupasini alicak kadro cıkarirdin.malesef futbolu mafya yönetiyor.
    Cevapla