Fernandao veda ediyor! İşte yeni adresi

Dick Advocaat'ın gelmesiyle gözden düşen Fernandao'nun devre arasında West Bromwich Albion'a transfer olabileceği iddia edildi.

Fernandao veda ediyor! İşte yeni adresi
Fernandao veda ediyor! İşte yeni adresi
GİRİŞ 23.09.2016 15:04 GÜNCELLEME 23.09.2016 15:04

Sezona kilo problemleriyle başlayan ve Dick Advocaat’ın gelişiyle resmen dibe vuran Fernandao Fenerbahçe’den ayrılmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe yönetiminin tecrübeli golcüyü zarar etmeden başka bir takıma göndereceği belirtildi.

WBA FERNANDAO'YA SICAK BAKIYOR

Fernandao için her ne kadar Çin kulüpleri yazılıp çizilse de şu anda oyuncuya uzak doğudan resmi bir teklif yok. Genelde yıldız futbolcuları kadrolarına katan Çin takımları Fernandao’ya soğuk bakarken, oyuncuya İngiltere Premier Lig takımlarından WBA’nın teklif götürmeye hazırlandığı öğrenildi. Salomon Rondon ve Berahino ile gol yollarında etkili olmak isteyen WBA henüz Berahino’dan istediği verimi alamazken, deneyimli çalıştırıcı Tony Pulis’in bu ikiliye alternatif bir golcü aradığı tahmin ve Fernandao’ya ‘Olur’ dediği belirtildi.

Boy ve fizik açıdan Premier Lig yapısına uyumlu olan Fernandao’nun İngiltere’de kendisini bulacağı tahmin edilirken, Fernandao’nun da Premier Lig’e gitmeye sıcak baktığı anlaşıldı.