Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon!

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Kayserispor maçında Kjaer'in gördüğü kırmızı kartı değerlendirdi.

GİRİŞ 29.08.2016 08:37 GÜNCELLEME 29.08.2016 10:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Maçın hakemi Serkan Çınar, 38. dakikada Simon Kjaer'i doğrudan kırmızı kart ile oyundışına gönderdi.Danimarkalı oyuncu, savunma arkasına atılan topa hareketlenen Welliton'a ceza alanına giderken yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Bu kararın ardından iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı ve Ozan Tufan ile Deniz Türüç sarı kart gördü.

Simon Kjaer, 30. dakikada attığı frikik golüyle Fenerbahçe'ye Kayserispor karşısında beraberliği getiren isim olmuştu.

ERMAN TOROĞLU: "KARAR DOĞRU AMA..."

Kararı A Spor ekranlarında değerlendiren Erman Toroğlu, "Bence kırmızı kart pozisyon, ancak öncesinde Stoch'a faulü var mı, ona bakacağız" yorumunu yaptı. Pozisyonu tekrar izleyen Toroğlu, "Stoch perdelemeye kalkmış ama Welliton denen oyuncu Kajer'in önüne geçip omuzunu koyuyor. Kjaer durum öyle olunca Kjaer onu çekiyor. Bence kırmızı kart doğru..." yorumunda bulundu.

YORUMLAR 17
  • ertan 7 yıl önce Şikayet Et
    Stocha yapilan yuzde bin faul..erman taraflibyorum yapıyor gecen g.antep gs macinda ayni pozisyon vardi.onda savunma oyuncusu hic temas etmicek diye bi sey yok diyordu...en guvenilmeyen hakem yorumcusudur.
    Cevapla
  • BJKdiyarbakır 7 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı kart doğru ama fenerlilerde haklı, çünkü bugüne kadar tarafsız hakemlerden hiç kırmızı kart yememişlerdi. Fenerlilerin şok olması gayet normal. ...
    Cevapla
  • Eray 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahceli olarak Stoch yapılan hareketde faul var 3 kısı perdeleme Fızık gucunu kullanarak yıkıyor orda faul olması gerekırken kırmızı kart pozisyonu %100 doğru ona bişey diyemem
    Cevapla
  • Murat A 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden erman toroğluna yorumlatıyorsunuz adam ölümüne fener düşmanı.
    Cevapla
  • şampiyon fb 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç kusura bakmayın ama bir fb li olarak söylüyorum karar doğru kırmızı kart benim anlamadığım bizim taraftar bu konuda hiç objektif davranmıyor bizim defansın oyuncularına suç bulacağınız yerde gitmiş hakemi eleştiriyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle