Fenerbahçe'de büyük şok! Herkes bunu konuşuyor

Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına iki haftadan az bir süre kala sakatlık sıkıntısı baş gösterdi.

Fenerbahçe'de büyük şok! Herkes bunu konuşuyor
Fenerbahçe'de büyük şok! Herkes bunu konuşuyor
GİRİŞ 14.07.2016 13:46 GÜNCELLEME 14.07.2016 15:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Volkan Demirel'in Şampiyonlar Ligi'ne yetişme ihtimali yok denecek kadar azken, Fabiano'nun da dün gece oynanan maçta sakatlanarak 10 gün sahalardan uzak kalacak olması teknik ekibi sıkıntıya soktu.

EKSİKLER ÇOĞALIYOR

Alper ve Volkan Şen'in Avrupa maçlarındaki cezaları, Volkan Demirel'in ameliyatı, Mehmet Topal'ın sakatlığı ve şimdi de Fabiano'nun sakatlığının eklenmesi doktorları harekete geçirdi. 

FABİANO MORALLERİ BOZDU

Panathinaikos maçının 23. dakikasında Berg Markus'un sert müdahalesi ile yerde kalan Fabiano'ya ilk müdahale sahada yapıldı. Markus'un dizinin suratına geldiği Fabiano'nun acı çektiği ve ağzı ile burnunun kanadığı görülürken Brezilyalı kaleci sahadan sedye yardımı ile çıkabildi. 

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, Brezilyalı file bekçisinin, üst dişler,  üst dudak ve yanakta oluşan travmalar sebebiyle ameliyata alındığı belirtildi.

Yapılan operasyonun başarılı geçtiği bildirilirken, "Başarılı geçen operasyon sonrasında Fabiano'nun tedavisi kulüp doktorumuz Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu gözetiminde başlatıldı. Oyuncumuza 'geçmiş olsun' diyor, acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fabiano'nun Devler Ligi'ndeki ilk maça yetişememesi durumunda kaleyi Ertuğrul koruyacak. Ertuğrul'un yedeği ise Erten Ersu olacak...

YORUMLAR 1
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    ertuğrul fabianodan iyi kaleci şans verilirse
    Cevapla