Fenerbahçe üç isme imza attırdı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Aatif ve Fabiano için imza töreni düzenlendi. İmza törenine genç futbolcu Ramazan Civelek de katıldı.

Fenerbahçe üç isme imza attırdı!
Fenerbahçe üç isme imza attırdı!
GİRİŞ 12.07.2016 14:35 GÜNCELLEME 12.07.2016 14:36

Fenerbahçe'nin Sivasspor'dan kadrosuna kattığı Aatif, "Çok mutluyum, Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulüplerinden. Türkiye'ye geldiğim günden bu yana en büyük rüyam büyük kulüplerden birinde oynamaktı. Fenerbahçe'de bana çok büyük bir saygı ve ilgi gösterildi. Buraya geldiğim için büyük bir mutluluk duyuyorum ve kulübe katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Eleştiriler futbolun parçası. Kulüp yönetimi benim buraya gelmemi istedilerse, beni yeterli görmüştür ve kaliteme inanmıştır. Türkiye'de şu ana kadar kaldığım süre zarfında iyi sezonlar geçirdiğimi düşünüyorum." dedi.

Fenerbahçe'de yeni bir sisteme alışmak için çalıştığını belirten Aatıf, "Sivasspor'da 3-5-2 sistemine alışık değilim, 4-4-2 oynuyorduk. Şu anda yeni bir kulüpteyim ve yeni bir sisteme alışmaya çalışıyorum. Antrenmanlarda bu sistemi anlamak ve yerine getirmek için çalışıyoruz. Önemli olan Pereira'nın oyun sistemini en iyi şekilde hayata geçirmek, bunu yaptığımız zaman sorun kalmayacak. 4-4-2'de kendimi en rahat hissettiğim mevkii sol kanat ve forvet arkası." ifadelerini kullandı. 

"Bu kulübe ait olmaktan dolayı huzurluyum" 

Fenerbahçe'nin Porto'dan kiraladığı Fabiano ise, "Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum, bana bir kez daha bu şansı verdikleri için. Çok çalışacağız ve bu sezon iyi bir sezon olacak. Burada olmaktan, bu kulübe ait olmaktan dolayı huzurluyum" şeklinde konuştu.