Falcao'nun Türkiye'deki adresi belli oldu!

Sezon başında İngiliz ekibi Chelsea'ye kiralanan Falcao için Fransa'da görüşmeler yapan Fenerbahçe yönetimi, Monaco ile anlaşma sağladı.

Falcao'nun Türkiye'deki adresi belli oldu!
Falcao'nun Türkiye'deki adresi belli oldu!
GİRİŞ 10.05.2016 10:14 GÜNCELLEME 10.05.2016 13:06
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Gelecek sezon için kadrosunda önemli değişiklikler yapacak olan Fenerbahçe ilk önceliği forvet hattına veriyor. Bu bağlamda, sezon başında Monaco'nun Chelsea'ye kiraladığı golcüsü Radamel Falcao için girişimlerini başlatan Fenerbahçe yönetimi transfer görüşmelerinde önemli bir yol kat etti. 

Chelsea'deki verimsiz sezonu sonrasında bu yıl da kiralama seçeneğini kullanacak olan Monaco, Sarı Lacivertli ekiple anlaştı.

Fransız ekibinin, 1 yıllık kiralama ücreti için 6,5 milyon euro istemesine olumlu yanıt veren Fenerbahçe'nin, Kolombiyalı golcü ile de anlaşma aşamasına geldiği belirtildi.

Fenerbahçe'de yeniden eski performansına döneceğini düşünen ve Avrupa kupalarında boy gösterecek olan Falcao da bu transfere sıcak bakıyor.

YORUMLAR 30
  • Yuh artık 7 yıl önce Şikayet Et
    Maradona futbola başlasın fener onuda alır.sezon sonuda bu bitmiş diye çine yollar yaşasım aziz başkam:))
    Cevapla
  • Futbolsever 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin her zaman yaptığı iş.Bir kulübün ilgilendiği futbolcuyu transfer için devreye girmek.Zihniyet hep aynı.Mehmet Topuz'u Beşiktaş'ın elinden aldınız da ne oldu.Adamın futbol hayatı bitti.Zihniyeti değiştirip takımınıza katkı sağlayacak futbolculara bakın.Takımınızın başarılı olmasını istiyorsanız başınızdaki başkandan kurtulun önce.Başınızda o olduğu sürece hep ezik kalırsınız.Takımınız şampiyon olur başkan şampiyon yapar.Başarısız olur teknik heyet ve futbolcular suçlu.Uyan Fenerbahçe uyan.Kral çıplak demenin zamanı gelmedi mi?
    Cevapla
  • Amerikalı S 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım medyayı kullanıp gündem değiştirmeye çalışsın.Çöp futbolcu almayın.Gidin bizim ülkenin gençlerine verin.Onlar kaybetsin şampiyonluğu.Bizim evlatlarımıza az ödeyince "of ne kar yaptık, ucuza hallettik" demeyin.Futbol kulüplerinin birinci amacı sporu ve sağlıklı yaşamı yaygınlaştırmak, gençleri kötü şeylerden uzak tutmak değilse bence lig kapatılsın.Deve güreştirmiyoruz ki kardeşim.Sahadakilere mal gözüyle bakılmasın.Kumar oynanmasın bu spor üzerinden.Zenginleşmesin birileri.Uyumasın Fakirler.
    Cevapla
  • AlayinaTrivela 7 yıl önce Şikayet Et
    1 yıllık kiralamaya 6,5 Milyon £. Bahsi geçen forvet de adam gibi forvet olsa bari. Son yılların en abartılan futbolcusu. Yatsın kalksın saçma sapan transferlere dünyanın parasını harcayan ManU'ya dua etsin. Gereksiz yere bastılar parayı, bunu da meşhur ettiler. 3 yıldır formaya hasret adamı 1 yıllık kiralamaya o kadar para verirler de bu fenerliler de Azizi başkan olarak tutmaya devam ederse size her şey müstahak derim artık.
    Cevapla
  • Aydin 7 yıl önce Şikayet Et
    Azizbiget
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle