'F.Bahçe'nin yerinde olsam görevine son veririm!'

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Vitor Pereira'ya yapılan eleştiriler de dinmedi.

'F.Bahçe'nin yerinde olsam görevine son veririm!'
'F.Bahçe'nin yerinde olsam görevine son veririm!'
GİRİŞ 13.02.2016 12:11 GÜNCELLEME 13.02.2016 12:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ASpor'da maçı değerlendiren Erman Toroğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın takımı şampiyon yapsa bile Pereira'yı göndermesi gerektiğini ifade ederek, "Pereira, ikinci kalite bir teknik adam ve Fenerbahçe ile uymuyor. Ben, Fenerbahçe'nin yerinde olsam Pereira ile şampiyonluk yaşasam bile sezon sonunda görevine son veririm" dedi.

"PEREIRA İKİNCİ SINIF TEKNİK ADAM"

Pereira'nın ikinci sınıf bir teknik adam olmasından dolayı birinci sınıf futbolcular ile çalışmak istemediğini iddia eden Toroğlu, "Van Persie'yi kim istemez? Pereira istemiyor. Pereira, üçüncü sınıf futbolcular ile çalışmak istiyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Ayyıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    Erman ilk once yorumculugu birakmasi lazim
    Cevapla
  • zihni 8 yıl önce Şikayet Et
    aman ha allah korusun sen fb ye gelirsen fb yi küme düşürmekle bırakmaz futbol tarihinden silersin gölge etme başka ihsan istemez
    Cevapla
  • afc 8 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürür.
    Cevapla
  • Ayneyn 8 yıl önce Şikayet Et
    Aspor kanalın yerinde olsam Toroğlu ile reyting rekoru da kırsam seviyesizlikten Toroğlu'nu koyardım(!).insanların emeklerine saygı duymasını öğrensin Toroğlu önce.
    Cevapla