Norveç basını şokta!

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Molde'nin Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenmesi, Norveç basınında geniş yer buldu.

Norveç basını şokta!
Norveç basını şokta!
GİRİŞ 18.09.2015 09:10 GÜNCELLEME 18.09.2015 09:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında konuk ettiği Norveç temsilcisi Molde'ye 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbol Norveç medyası tarafından da hayal kırıklığı olarak karşılandı.

Aftenposten gazetesi, ''Rüya gibi başlangıç" başlığıyla Molde'nin Türkiye'nin birinci sınıf yıldızlarla donatılmış bir takımını yenmenin gururunu yaşadığını belirtti.

"Molde, Van Persie'li Fenerbahçe'yi yendi" başlığını kullanan Dagbladet gazetesi, maç sonunda sarı-lacivertli taraftarların Norveç takımını alkışlayarak soyunma odasına gönderdiğini hatırlattı.

VG Sporten, "Molde'den şok galibiyet" başlığı altında, Norveç takımının yıldızlar topluluğunu zorlanmadan yendiğini ve tarihi bir galibiyet aldığını ifade etti.

Öte yandan, Molde'li futbolcu Fredrik Gulbrandsen'in galibiyete sevinmekten çok Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'den aldığı formayı sevinçle Twitter sayfasından duyurması dikkati çekti.

YORUMLAR 10
  • Fb li 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin her yeri yildiz olsa ne yazar.Ayni tas ayni hamam
    Cevapla
  • sirdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Takim 70 dk 10 kisi oynadi ismi var cismi olmayan yildizlar kosan yokki takimda sow ve weboyu cokk arayacak fener
    Cevapla
  • metmeh 8 yıl önce Şikayet Et
    olacak şey değil. aslında herşey çok güzel, çok iyi ama pareria ile bu iş olmaz. tek çare luçesku.
    Cevapla
  • Van Minit 8 yıl önce Şikayet Et
    Van Persie, Three Minutes
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunun tek sorumlusu defansı orta sahası olmayan bir kadro ile çıkan,hala hiç bir şey vermeyen alves ile meireles,i oynatan pereira,dır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle