F.Bahçe'den G.Saray'a transfer göndermesi!

Galatasaray'ın, Kevin Grosskreutz transferinin 'evraklardaki eksiklik nedeniyle' gerçekleştirememesi sosyal medyada günün konusu oldu.

F.Bahçe'den G.Saray'a transfer göndermesi!
F.Bahçe'den G.Saray'a transfer göndermesi!
GİRİŞ 03.09.2015 12:56 GÜNCELLEME 03.09.2015 12:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın, transferin son günü İstanbul'a getirip sağlık kontrolünden geçirdiği Alman futbolcu Kevin Groskreutz'un transferini 'geç kaldığı için' gerçekleştirememesi, futbol gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medyada bu olaya ilişkin yüzlerce yorum yapıldı. Gazetelerin spor müdürlerinden taraftar gruplarına dek çok sayıda kişi Grosskreutz transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle Galatasaray yönetimini eleşiri yağmuruna tuttu.

En çarpıcı yorumlar ise Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif'ten geldi. Kosif, Twitter hesabından yazdığı mesajlarda, şu ifadeleri kullandı:

YORUMLAR 5
  • fener 8 yıl önce Şikayet Et
    orteganin oynadığı 6 kasim daki 6-0 sana cevap olarak yeter mi
    Cevapla
  • GS 'liyim 8 yıl önce Şikayet Et
    Selim Kosif önce "taraftar" yazmasını öğrense daha iyi olur.
    Cevapla
  • Cimbomlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray fenerlilerin inadına mayısda yine şampiyon olacak.catla fener catla istedigin kadar .tranferyap.4 yıldızlıve 20yıl dırşampiyon.galatasaray cimbom
    Cevapla
  • sss 8 yıl önce Şikayet Et
    İnamoto pinto veysel dzemaili pandev tarık ribery...daha sayimmi? :)
    Cevapla
  • bekir 8 yıl önce Şikayet Et
    ariel ortega daniel guiza maliyetleri 40 milyon euro satış bedeli 0 milyon euro :) galatasarayın zararı ne olacak 4 ay oynatamayacak
    Cevapla