Fenerbahçe yıldız oyuncuyu bitirdi

Bir çok yerli ve yabancı kulübün istediği Ozan Tufan ''savaşını'' Fenerbahçe kazandı.

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu bitirdi
Fenerbahçe yıldız oyuncuyu bitirdi
GİRİŞ 12.08.2015 00:45 GÜNCELLEME 12.08.2015 01:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Aylar öncesinden Bursaspor'a 6 milyon Euro teklif eden ve kenara çekilen sarı-lacivertliler, son günlerde kızışan transfer pazarlıkları ve Beşiktaş, Galatasaray, Valencia gibi kulüplerin kapıştığı Ozan Tufan konusunda yine de en avantajlı kulüp.

Rakamı 7 milyona çıkaran Fenerbahçe'nin, Bursaspor Başkanı ile anlaştığı öğrenilirken, futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile yarın masaya oturulacağı ve sözleşmenin hazırlanacağı belirtildi.

Fenerbahçe yönetimi ile Ozan'ın temsilcisi Ahmet Bulut yarın sözleşme şartları üzerinde duracak ve anlaşmanın da resmen açıklanması gün içinde olacak.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • Cem 8 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Tufan fenerbahçeye giderse kendini harcar. Takım zaten yabancılardan oluşan ve kendi benliğini daha bulamamış ve en az 2-3 ay daha zor bulur. Sürekli forma şansıda bulamaz. Diğer futbolcular gibi harcanır. Benim düşüncem yurtdışında oynaması 1 yıl sonra. Bunun için en avantajlı takım Galatasaraydır. Çünkü şampiyonlar ligi büyük avantaj, bölge olarak melo nun bölgesi hazırda duruyor ve galatasarayda anlaşabileceği bir çok türk futbolcu. Hamza hoca veya şenol hoca, pereriaradan daha iyi anlar ozanın durumunu.
    Cevapla
  • Adalı54 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş üzüldüm Sonu Sezer Öztürk, Özer Hurmacı gibi olacak ((
    Cevapla
  • adil 8 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş milyon dolar borçtan kurtuldu. Nice gençler alındı hiç bir fayda görülmedi bu da onlardan biriydi. Beşiktaşta oynayamazdı. fenerdede oynayamaz
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    fb bilmediği oyuncuya milyon dolarlar vereceğine tanıdık bildik oyuncuyu alması mantıklı soza okadar milyon dolar edermi kiristiyanın bır benzeri kristiyanı neden yolladılar baa fabyona alves diego meirlenes kadlec kijer bu takımın oyuncusu olamaz terazi parere fb kazıklatmış resmen italyan hobisi yada yabancı hobisi nedir anlamış değilim milyon dolara yazık
    Cevapla
  • dadas 8 yıl önce Şikayet Et
    avrupaya gideydin iyiydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle