Şehit babasına 'Van Persie'yi böyle duyurdu

Fenerbahçe'nin Van Persie transferini şehit babasına duyurmak için mezarının üzerine ’Van Persie’ yazan çocuğun davranışı, duygulandırdı.

Şehit babasına 'Van Persie'yi böyle duyurdu
Şehit babasına 'Van Persie'yi böyle duyurdu
GİRİŞ 16.07.2015 17:46 GÜNCELLEME 16.07.2015 18:50
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kayseri’de Arefe Günü dolayısıyla şehitliklerde doldu. Şehitliğe akın eden şehit yakınları, Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da hava şehitliğini ziyaret ederek, mezarlara karanfil bıraktı.

BAKAN YILDIZ DUYGULANDI

Bu arada, bir çocuğun şehit olan babasının mezarının üzerine bıraktığı Fenerbahçe bayrağının üzerine yazılı Van Persie yazısı, Bakan Yıldız’ın dikkatini çekti. Kağıdı eline alarak inceleyen Bakan Yıldız’ın duygulandığı görüldü.

FENERBAHÇE BAYRAĞI ÇİZDİ VE VAN PERSİE YAZDI

2007 yılında şehit olan babası Uzman Onbaşı Bekir Çakır’ın mezarının üzerine Fenerbahçe bayrağını çizen ve üzerine ’Van Persie’ yazan çocuğun yaptığı davranış, görenleri duygulandırdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun...Kimin Müslüman olup olmadığını ancak Allah bilir Van persia,nin karısı müslüman,....Müslüman bir kadın başka dinden,inanışdan olanla evlenmez.
    Cevapla
  • macit 8 yıl önce Şikayet Et
    evet haklısın ama basında yazan haberlere göre van persie müslüman olmuş....eğer doğruysa problem de yok..
    Cevapla
  • volkan şekerci 8 yıl önce Şikayet Et
    cok duyylgulandım
    Cevapla
  • ????? 8 yıl önce Şikayet Et
    toplumumuzun bazı konularda geri kalması zaten van persie denilen yabancıya gösterilen davranışlarda saklı... Ne faydası olmuş bu kimsenin türkiyedeki herhangi birine?
    Cevapla
  • Sümeyye 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu insanları anlamak güç çocuk sevdiği takımın resmini çocuk aklı ile masumane bir şekilde babasının mezarına koyuyor sonuçta çocuk bu hemen yorumcular başladılar hocalığa yok bakan şöyle yapması lazımmışta yok şöyleymişte sorsanız bi bunlar müslüman bizde müslümanız kardeşim Elhamdülillah abdestimizi alıp namazımızı kılıyoruz işte toplumumuz bu yüzden geri kalıyor yabancılar aya giderken biz böyle saçma sapan işlerle uğraşıyoruz...
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    kutlarim. cok guzel yorumlamissin. katiliyorum.
    Cevapla
  • Ahmet Mehmet Terazidere 8 yıl önce Şikayet Et
    Kemik sızlatma bu olsa gerek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle