Başkanı açıkladı: F.Bahçe'ye gitmek istiyor!

Fenerbahçe'nin transfer görüşmesi yaptığı Brezilyalı orta saha Josef de Souza Dias için kulübü Sao Paulo'dan açıklama geldi.

Başkanı açıkladı: F.Bahçe'ye gitmek istiyor!
Başkanı açıkladı: F.Bahçe'ye gitmek istiyor!
GİRİŞ 03.07.2015 15:39 GÜNCELLEME 03.07.2015 16:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkan Carlos Miguel Aidar, 26 yaşındaki oyuncu için, "Fenerbahçe'ye gitmek istiyor" derken sözlerini şöyle sürdürdü: "Gitmesine izin vermek zorundayız. Büyük olasılıkla Sao Paulo'dan ayrılacak"

TWITTER'DAN AÇIKLAMIŞLARDI

Sao Paulo resmi twitter hesabından; Fenerbahçe ile Sao Paulo arasında 8 milyon euroluk bir görüşme yapıldığı açıklanmıştı. Brezilya basınında yer alan haberlere göre de Sao Paulo'nun bu transfer ücretinin sadece %35'ini alacağı, geri kalan %65'inin ise Porto tarafından alınacağı vurgulanmıştı.

PEREIRA'NIN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'nın 2010-2012 yılları arasında birlikte çalıştığı Souza'yı özellikle istediği kaydedildi.

YORUMLAR 2
  • Belcika Cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    Porto'da masallah her delikten cikiyor, adamlar latin amerikayi avcuna almis resmen, hergun milyonlarca euro para yapiyorlar ve inanilmaz basarilar yakaliyorlar her yonuyle gercekten takdir edilmesi gereken kulup, hayranim!!
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    perro terro takımın ocağına incir ağcı dikecek herkes eski öğrecisini alıp duygusal kafa ile takım kurulmaz madem oyuncu alıcan guarini al bu brezilyalı 5 para etmez.
    Cevapla