Aziz Yıldırım fena patladı: Yalan söylüyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Zico'nun o sözlerini yalanladı.

Aziz Yıldırım fena patladı: Yalan söylüyor!
Aziz Yıldırım fena patladı: Yalan söylüyor!
GİRİŞ 01.06.2015 17:45 GÜNCELLEME 01.06.2015 17:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün basının büyük bölümünde yer alan Arthur Zico röportajlarıyla ilgili açıklama yaptı ve Zico'yu yalan söylemekle suçladı.
 
Resmi sitede yer alan açıklama şu şekilde;
 
4 Mart 2008 tarihinde deplasmanda oynadığımız Sevilla karşılaşmasının devre arasında soyunma odasına inip teknik direktöre bazı talimatlar verdiğim şeklinde yer alan iddialar yalandır.
 
Sevilla maçının öncesinde protokol tribününde UEFA Başkanı Michel Platini, dönemin UEFA Genel Sekreter yardımcısı Gianni Infantino ve dönemin Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido Benavente ile futbolun genel sorunlarını içeren bir görüşme yaptık. Bu toplantıda yöneticimiz Mahmut Uslu ve eski dış ilişkilerden sorumlu asbaşkanımız Neşet Yalçın da hazır bulundu. Maçın devre arasında da yine aynı kişilerin bulunduğu ortamda, protokol tribünündeydik ve sohbet ettik.
 
Dolayısıyla ne maç öncesinde ne de devre arasında soyunma odasına inip talimat vermem söz konusu değildir. Soyunma odasına sadece maçın bitiş düdüğünden sonra Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen takımımızın sevincini paylaşmak için tüm yönetici arkadaşlarımla birlikte indik.
 
Bu durumda yukarıda ismi yazılı gazetelerde çıkan haberlerle ilgili iki ihtimal vardır; ya bahsi geçen organizasyonda Zico’ya tercümanlık yapan kişiler hatalı çeviri yapmıştır, ya da Zico yalan söylemektedir.
 
Kamuoyunun bilgisine sunarım.
 
Aziz Yıldırım

YORUMLAR 8
  • Sukru 8 yıl önce Şikayet Et
    Baskanim adin cikmis dokuza enmez sekize ne yapalim agzu olan komusdugunu birakda agzi olmayanda karnindan konusuyor
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    dünya yalan azize gerçek...
    Cevapla
  • hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    futbolun genel sorunlarını içeren bi görüşme yapmışmışlar. Demek ki hep sen konuşuldun aziz. futbolun genel sorunu sensin aciz
    Cevapla
  • Yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    .Azizden başka doğru söyleyen yok bu dünyada.. Nasıl bi dünya böyle :)))
    Cevapla
  • Ali Ulvi 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz FB'den sen gidene kadar ümidi kestik.Herkes yalancı sen doğrusun.Asırlık çınar bu adamın elinde oyuncak oldu eski tüfekler dahi tepki vermiyor.FB bu adam başkan olduğu müddetçe bitmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle