Başakşehir - Fenerbahçe

Fenerbahçe bu sezonki son deplasman maçına Başakşehir karşısında çıkacak. Sarı-Lacivertliler maçı kazanıp son haftaya umutlu girmek istiyor.

Başakşehir - Fenerbahçe
Başakşehir - Fenerbahçe
GİRİŞ 25.05.2015 09:39 GÜNCELLEME 25.05.2015 17:55

Fenerbahçe'de son dakika

Sarı-Lacivertli ekipte Başakşehir maçı öncesinde 3 eksik bulunuyor. Gökhan Gönül sarı kart, Michal Kadlec ise kırmızı kart cezalısı olduğu için bu akşam takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Sakatlığı bulunan Emmanuel Emenike’nin de Başakşehir karşısında oynaması zor görünüyor. 

Fenerbahçe’de bu eksiklerin dışında 7 isim sarı kart sınırında bulunuyor. Mehmet Topal, Pierre Webo, Dirk Kuyt, Raul Meireles, Diego Ribas, Egemen Korkmaz ve Hasan Ali Kaldırım bu akşam sarı kart görürse, sezonun son maçı olan Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Başakşehir'de son dakika

Abdullah Avcı, zorlu mücadelede cezalı Ferhat Öztorun’dan yararlanamayacak. Ferhat’ın yerine sol bekte Alparsan Erdem’in görev yapması bekleniyor. Başakşehir Belediyespor’da ayrıca sakatlıkları bulunan sağ bek Uğur Uçar ile orta saha oyuncusu Tayfun Pektürk’ün durumları belirsiz. 

Bu iki futbolcunun Fenerbahçe karşısında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Ev sahibi ekipte ceza sınırında bulunan Mahmet Tekdemir, Rajko Rotman, Sedat Ağçay ve Jeremy Perbet ise sarı kart görmeleri halinde son haftaki Mersin İdmanyurdu deplasmanında cezalı duruma düşecek.

Muhtemel 11'ler

BAŞAKŞEHİR: Volkan B., Badji, Yalçın, Epureanu, Alparslan, Mahmut, Sedat, Visca, Mossoro, Doka, Semih

FENERBAHÇE: Volkan D., M.Topuz, Alves, Egemen, Caner, M.Topal, Emre, Diego, Kuyt, Sow, Webo

STAT: Fatih Terim
SAAT: 20.00
HAKEM: Ali Palabıyık
YAYIN: Lig TV