Kartal'dan flaş 'Lucescu' açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor karşısında aldıkları 3-2'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal'dan flaş 'Lucescu' açıklaması
Kartal'dan flaş 'Lucescu' açıklaması
GİRİŞ 09.05.2015 21:35 GÜNCELLEME 09.05.2015 21:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivasspor karşısında çok net pozisyonlar yakaladıklarını dile getiren Kartal, "Oyunun tamamında maça hakimdik, kazanmak istedik. Sivasspor iyi bir takım ve her an gol atabilecek potansiyele sahipler. İlk yarıda vasat oynadık, çok pozisyon verdik ve tamamen bireysel hatalardan dolayı goller yedik. İkinci yarıda Webo hamlesini yaptık ve daha agresif oynamaya başladık. Attıklarımızdan daha net olan 4-5 pozisyon vardı. Kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularıma ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"4 MAÇI DA KAZANIRSAK..."

Rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade eden Kartal, "Bu oyuncular ile uzun zamandır beraber çalışıyorum ve hepsini çok iyi tanıyorum. Hangi futbolcunun neler yapabileceğini biliyoruz, kendi oyuncularımı da rakip oyuncuları da iyi analiz ediyoruz. Bunları biliyorum. Bugün bunlar tuttu, bazen de tutmuyor ve tutmadığı zaman da hamleler yanlış denilebiliyor. Önümüzde 4 maç var, 4 maçı da kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakiplerin deplasmanda oynayacakları maçlar var. Takıldıkları zaman biz gereken avantajı kullanacağız" dedi.

KARTAL'DAN LUCESCU AÇIKLAMASI

Basın toplantısında sezon sonunda yerine Lucescu'nun geçeceği iddiaları ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Kartal, "Ben bu söylentilerden hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüptür, her hoca buraya gelebilir, dünyanın en iyileri gelebilir. Sezon bitince hayırlısı neyse o olsun" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • misafirl 8 yıl önce Şikayet Et
    Lucesku.gitmez.fenere.galatasayaraya.sozuvar
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    ne sözü varmış söylesene
    Cevapla