Emre Belözoğlu'na: Sen bu ülkenin...

Olaylarıyla ülke gündeminden düşmeyen Emre Belözoğlu'na İsmail Kartal sahip çıktı.

Emre Belözoğlu'na: Sen bu ülkenin...
Emre Belözoğlu'na: Sen bu ülkenin...
GİRİŞ 30.03.2015 09:35 GÜNCELLEME 30.03.2015 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Morali sıfıra inen, ısınmaya dahi çıkmayan oyuncusunu arayan F.Bahçe'nin hocası, "Sen bu ülkenin en büyük yıldızısın" dedi. Kartal, üzülecek bir şey olmadığını belirterek oyuncusuna özgüven aşıladı; "Seni ben tedavi ederim" diye konuştu

Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlıların teknik direktörüSlaven Bilic'le kapışarak üzerine çeken Emre Belözoğlu, Takım'da da aradığı huzuru bulamadı. Hollanda karşılaşması öncesi yapılan Almanya'da ifadelerin yer aldığı bir pankartla Emre'yi protesto etti.Emre, Amsterdam Arena'daki maç öncesi takım kadroları anons edilirken ıslıklanıp yuhalandı. 

ALTIN ÇAMURA DA BATSA ALTINDIR

Şok eden bu tepki ile morali iyice sıfıra inen milli futbolcu, maç öncesi ısınmaya da çıkmadı. F.Bahçeliyıldız 90 dakikayı kulübede geçirirken, Fatih Terimtarafından oyuna alınmadı. Bu son darbe, Emre'ye belki de daha ağır geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yaşadıkları nedeniyle ağır bir travma geçirenEmre'yi maç sonrası arayıp teselli etti. Kartal, "Sen Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük, en kariyerli futbolcususun. Bu tepkilerin hiç birisini hak etmiyorsun. Altın, çamura da batırsan altındır. Senin tedavin bende" diyerek Emre'den yaşadıklarını kafasına takmamasını istedi.

YORUMLAR 1
  • can ali 9 yıl önce Şikayet Et
    En büyük çuvaldızi diyecekti galiba.
    Cevapla