İsmail Kartal iki yıldızı kulübeye çekiyor!

İsmail Kartal, vasat ikiliyi kesip Beşiktaş’a karşı Alper’le Meireles’i ilk 11’de oynatacak.

İsmail Kartal iki yıldızı kulübeye çekiyor!
İsmail Kartal iki yıldızı kulübeye çekiyor!
GİRİŞ 17.03.2015 10:01 GÜNCELLEME 17.03.2015 10:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Performanslarıyla herkesin sabrını taşıran Emenike ve Diego’ya nihayet kulübe yolu göründü. Teknik direktör İsmail Kartal takıma kazandırmak için çok uğraştığı ancak başarılı olamadığı bu ikiliyi pazar günü kulübede oturtacak.
 
Beşiktaş'a karşı sakatlığını tamamen atlatan Alper Potuk’a sol açıkta şans verecek olan İsmail Hoca, Emre ve Mehmet Topal’ın önünde Meireles’i görevlendirecek. 
 
YA WEBO YA SOW
 
Kartal’ın kafasındaki tek soru işareti ise forvet bölgesinde. Bir aydır suskun olan Moussa  Sow ile Webo arasında henüz bir seçim yapamayan başarılı çalıştırıcı hafta boyunca bu ikilinin idmanlarda göstereceği performansa göre son kararını verecek. 

YORUMLAR 2
  • kuzey kk 9 yıl önce Şikayet Et
    bence kendin git istifa et hocam.gerçi etsende başkan kabul etmez istifanı
    Cevapla
  • Cango 9 yıl önce Şikayet Et
    İSMAİL'den daha fazlası beklenemez istese de yapamaz.İnsanlar dünyayı ve olayları bildikleri matematik , fizik okudukları kitaplar kadar kavrayabilir. Buna karşı çıkmak bilimsel gerçeklere karşı çıkmaktır. İSMAİL Fener düşmanı medyanın tuzağına düşüyor.EMENİKE olmayınca kim top götürecek.. DİEGO forvet arkası oynar. FENER'de yatanlar EMRE ve CANER ,,VOLKAN öyle goller yerse 10 DİEGO gelse o takım yenilir.Bunu da mı göremiyorsun İSMAİLLLL..
    Cevapla