Beşiktaş derbisi öncesi F.Bahçe'ye şok!

Galatasaray derbisinin uzatma dakikalarında yardımcı hakem Bahattin Duran’a gelen yabancı cismin gözlemci raporunda yer aldığı belirtildi.

Beşiktaş derbisi öncesi F.Bahçe'ye şok!
Beşiktaş derbisi öncesi F.Bahçe'ye şok!
GİRİŞ 09.03.2015 11:31 GÜNCELLEME 09.03.2015 11:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli taraftarlar stadı doldurduğu gecede takımlarına müthiş bir destek verirken, zaman zaman istenmeyen görüntüler de ortaya çıktı.

Özellikle dev derbide gerilimin arttığı dakikalarda tribünlerden yabancı maddelerin atıldığı gözlendi. Bazı anlarda tribünlerden küfürlü tezahüratlar yükseldi. Sarı-lacivertli taraftarın attığı bir cisim hakemin kafasına isabet edince ve yere düşünce, bu durumun temsilci raporlarına da geçtiği belirtildi. Galatasaray maçı öncesi çirkin ve kötü tezahürattan ötürü 3 kez ceza alan Sarı-Lacivertliler sınırdaydı.

Bundan sonra oynanacak ilk iç saha maçı Beşiktaş'a karşı. Eğer Fenerbahçe, hafta içi açıklanacak PFDK'da tribün kapama cezası alırsa bu müsabakada taraftarının bir kısmından yoksun kalabilir.

 

YORUMLAR 7
  • yilmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sırf hakemin kafasına gelen cisim yüzünden seyircisiz oynama cezası verilmeli ayrıca emre belezoğlu 3 maçla cezalandırılmalı bakalım federasyon cezayı verecekmi
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe galipken O cismi atanın Fenerbahçeli olması imkansız,O kesin Galatasaraylıdır..Çünkü daha öncede provakasyon yaparken yakalandılar..
    Cevapla
  • efe 9 yıl önce Şikayet Et
    emrenin içinede galatasaraylı girmiş orkestra şefi gibi bütün stada küfür ettirdi.
    Cevapla
  • Bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    Başladılar fenere masa başında oynamaya kutsal ittifak, işte siz böyle fenere yenilip durursunuz ama ali cengiz oyunlarıyla şampiyon olursunuz.
    Cevapla
  • kartal bjk 9 yıl önce Şikayet Et
    bilader sen maçı izledin değilmi yan hakemin kafasına cisim geldi mi ? geldi. Küfür varmı? çoğu zaman e daha ne olması lazım. biz geçen hafta seyircisiz oynadık bizedemi oynanıyor o alicengiz oyunları?
    Cevapla
  • efe 9 yıl önce Şikayet Et
    öyle bir ihtimal var mı! birde Beşiktaş maçı varken.öyle herif çıkar mı!
    Cevapla
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    emrenin küfürleri cezasız mı kalacak buda adaletsizlik değilmi aynı hareketden gökhan töreye neden 3 maç ceza verildi???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle