F.Bahçe teklifi yaptı! Aldığı cevapla şok oldu

Fenerbahçe, Bursaspor'un genç yıldızı için resmi teklifini yaptı. Kanarya, Timsah'ın kapısını çaldı, 5 milyon Euro'yu masaya koydu.

F.Bahçe teklifi yaptı! Aldığı cevapla şok oldu
F.Bahçe teklifi yaptı! Aldığı cevapla şok oldu
GİRİŞ 04.01.2015 11:22 GÜNCELLEME 04.01.2015 11:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de yönetim, teknik direktör İsmail Kartal’ın da onayı sonrasında Ozan Tufan için girişimlerini artırdı. Alınan bilgiye göre Kanarya, Ozan Tufan için Bursaspor’a 5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif etti.

BURSA ''10 MİLYON EURO'YU VER OZAN'I AL'' DEDİ

Ozan Tufan da Sarı-Lacivertli takımın formasını giymek istediğini belirtti. Ozan için 5 milyon Euro’yu az bulan Bursa cephesi ise bu teklifin iki katını istiyor. Yeşil-Beyazlılar’ın, 10 milyon Euro’yu getirmeleri halinde bu transfere onay vereceği konuşuluyor.

GEREKİRSE DEVREYE GİRECEK

Sözleşmesi 2018’de bitecek olan Ozan’ın bonservisi konusundaki pazarlıkların sürdüğü, Fenerbahçe’nin 10 milyon Euro’yu aşağıya çekmeye çalışacağı bildirildi. Gerektiği takdirde Ozan’ın da devreye girerek, yönetiminden gitmesi için kendisine kolaylık sağlanmasını rica edeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

YORUMLAR 5
  • hacı 46 9 yıl önce Şikayet Et
    aklın ola da inanasın
    Cevapla
  • yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    30 trilyon o ne la bursaspor kulübünü anahtar teslimmi satıyor ?
    Cevapla
  • Realist 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu uçuk bonservislerle yerli oyuncular Anadoluda körelir giderler. Kurumsal hiç bir yatırım yapmadan 40 yılda bir iyi topçu denk gelirse astronomik fiyatla büyüklere kakala, ohh ne ala, işte Türk Futbolu mantığı. Neden Avrupa'da hiçbir Türk Futbolcusuna 10-12 milyonu aşan bonservis ödenmiyor acaba? Altyapı ve mantalite zayıflığı, bu kurnaz tüccar ayaklarını bırakıp biraz alt yapıya yatırım yapmaz isek tesadüfü başarılar dışında Avrupa ve Dünya futbolunda kalıcı başarı elde edemeyiz!!!
    Cevapla
  • şenol 9 yıl önce Şikayet Et
    hiçbir türk futbolcusu 28 milyon tl etmez geçecekler o işi 5 milyon gayet iyi bi para bursa ozanı vermesse sercan gibi harcar o cocuğu
    Cevapla
  • Sedat ışık 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi canım hemde 10 milyon euro Fenerbahçe 5 milyon vererek fazla vermiş
    Cevapla