F.Bahçe'den Saran için net açıklama!

Fenerbahçe, kulüpten ihraç edilmiş olan Sadettin Saran'ın geri döneceği iddialarını yalanladı.

F.Bahçe'den Saran için net açıklama!
F.Bahçe'den Saran için net açıklama!
GİRİŞ 31.10.2014 19:36 GÜNCELLEME 01.11.2014 00:29

Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Sadettin Saran'ın kulübe geri döneceği iddialarını yalanladı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...

"Bugünkü Sözcü gazetesinde “Saran’a yeşil ışık”, AMK gazetesinde “Saran geri mi dönüyor?” ve Star gazetesinde yer alan “Saran’la Dev İmza” başlıklı, kulübümüzün Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski yöneticisi Sadettin Saran ile haberlerde iddia edildiği şekliyle bir iş birliği içerisinde olduğu yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Konuyla ilgili olarak 28 Temmuz 2014 tarihinde Hürriyet Gazetesi’nde yapılan bir haber üzerine kulübümüz açıklama yapmıştır ve o açıklama içerisinde yer alan bilgiler dışında yazılı ve görsel basında yapılan tüm haberler gerçek dışıdır.

28 Temmuz 2014 tarihinde konuyla ilgili açıklamamız ise şu şekildedir:

'Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski yöneticisi Sadettin Saran, Profesyonel Futbol Takımımızın yayın haklarını pazarladığı dönemde, kulübümüz aleyhine oluşan alacakları nedeniyle, Fenerbahçe Spor Kulübü’nü mahkemeye vermiştir.

Sadettin Saran tarafından başlatılan alacak davası sonucu kulübümüz icraya verilmiştir. İcra takibi sonrası ise Fenerbahçe Spor Kulübümüz gelirlerine ve banka hesaplarına, alacak davası nedeniyle icra uygulaması başlatılmıştır.

Sadettin Saran tarafından, Haziran 2014’te, alacaklar ve işleyen faizler sonucu kulübümüzün bankalardaki mevduat hesapları da bloke edilmiştir.

Kulübümüz Hukuk Kurulu ile Sadettin Saran yayıncılık arasında yapılan görüşmeler sonrası bir kısım nakit ödeme gerçekleştirilerek, alacak borç ödeme mahsuplaşması yapılmıştır.

Gazete haberinde yansıtılmaya çalışıldığı gibi kulübe katkı ve gelir amaçlı yeni bir reklam anlaşması yapılması söz konusu değildir.

Sözleşmenin konusu ve kapsamı kulübümüz aleyhine Sadettin Saran şirketi tarafından açılmış alacak davasının mutabakat ve mahsubundan ibarettir.'

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"