Emre: Çok fazla cahil insan var

Emre Belözoğlu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde maçı ve Süper Lig'i değerlendirdi.

Emre: Çok fazla cahil insan var
Emre: Çok fazla cahil insan var
GİRİŞ 31.10.2014 16:32 GÜNCELLEME 31.10.2014 16:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Emre Belözoğlu, ligde Beşiktaş ile 2 Kasım Pazar günü önemli bir maç yapacaklarını belirterek, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi.

Emre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik heyet ve futbolcularla yediği yemekte FBTV'ye yaptığı açıklamada, derbi maç öncesi güzel bir ortamları olduğunu vurgulayarak, "Başkanımız hemen hemen hergün burada, bizimle beraber. Takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Başkanımız da her gün buraya gelerek bizi motive ediyor. Bizim için çok önemli bir maç. Deplasmanda iyi bir takıma karşı oynayacağız. Sahada iyi mücadele edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamanın zor olduğunu kaydeden Emre Belözoğlu, şöyle devam etti:

"Zemin olarak belki toparlanma olduğu söyleniyor, ama stat olarak maça konsantre olmanın zor olduğu bir ortam var. Beşiktaş bize göre o statta biraz daha tecrübeli, onlar daha çok maç oynadı. Biz iyi konsantre olursak, zemin, stat ne olursa olsun rakibimizi yenecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. O statta maç oynamak çok zor. Biz de orada en iyi şekilde sahaya, atmosfere konsantre olup, kazanan takım olmak istiyoruz. Rakip ve biz, şu ana kadar ligin en iyi futbol oynayan takımlarıyız. Keyifli bir maç olmasını diliyorum."

"İnşallah centilmence, hak edenin kazanacağı bir maç olur" diyen Emre, "Beşiktaş da biz de mücadele eden takımlarız. Deplasmanda kaybettiğimiz puanların bilincinde bu maça çıkacağız. Biz iyi konsantre olursak, daha avantajlı takım olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇOK FAZLA CAHİL İNSAN VAR"

Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçını kazanmaları halinde daha fazla motive olacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu maçları, şampiyonluğu belirleyecek maç olarak görmek, kimse kusura bakmasın cahilce ifadeler. Futbol uzun bir maraton. Futbolu bu hale getirenler de futboldan anlamayan insanlardır. Tabi ki önemli maç. Ancak 'Bu maçı kazanan takım şampiyon olur, kaybeden şampiyonluktan kopar' demek Türk futbolunun halini ortaya koyuyor. Ülkemizde futbol adına çok fazla cahil insan var. Biz kazanırsak daha motive olacağız. Aynı şekilde Beşiktaş kazanırsa daha motive devam edecek. Eğer derbiden galibiyetle ayrılırsak, ilk yarının geri kalanını avantajlı bir hale getirebiliriz."

YORUMLAR 2
  • conan 9 yıl önce Şikayet Et
    sen den daha cahılıkım ola emre
    Cevapla
  • rauf 9 yıl önce Şikayet Et
    ilk defa bi dogru söyledin emre tebrikler.
    Cevapla