F.Bahçe'ye davullu zurnalı karşılama

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal, ve futbolcular Zonguldak'ta açılışa katıldı.

F.Bahçe'ye davullu zurnalı karşılama
F.Bahçe'ye davullu zurnalı karşılama
GİRİŞ 28.10.2014 21:07 GÜNCELLEME 28.10.2014 21:07

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan Mithat Yenigün, Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcular Webo ve kaleci Mert Günok ile birlikte geldiği Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde büyük bir coşku ile karşılandı. İlçenin girişinde toplanan yaklaşık 100 taraftar, Yıldırım ve beraberindekileri davul zurna eşliğinde köçekle karşıladı. Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği yöneticileriyle bir süre sohbet eden Yıldırım, tesis kurmak için arazi bulunması konusunda yardım istedi. Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra araç konvoyu eşliğinde 6-16 yaş grubu 90 futbolcunun bulunduğu Fenerbahçe Spor Okulu'nu ziyaret etti. Taraftarlardan Melihkan Babayiğit, 12 yıl önce basket takımının Erdemirspor ile oynadığı maçı izlemek için Ereğli'ye geldiğinde o zaman 8 aylık olan oğlu Bora Babayiğit ile birlikte çektirdiği fotoğrafı Yıldırım'a verdi. 13 yaşındaki Bora Babayiğit'i yanına çağıran Yıldırım, "Bu sen misin?" diyerek fotoğrafı basın mensuplarına gösterdi. Yıldırım ve beraberindekiler, minik futbolcularla sohbet edip, fotoğraf çektirdiler. 

WEBO VE MERT TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ 

Yıldırım, daha sonra Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışını yaptı ve ardından Mert ve Webo, oteldeki imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. İmza gününe yoğun ilgi gösteren taraftarlar, izdiham olmaması için otele gruplar halinde alındı. Ancak taraftarlar kapıya yüklenince izdiham oluştu. Arada kalan çocuklardan bazıları ezilme tehlikesi geçirdi. Taraftarlar ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı. Bir taraftarın, 'Üzerindeki üniformaya güvenme' dediği güvenlik görevlisi de yumruğunu sıkarak, 'Ben bileğime güveniyorum' dedi. Bunun üzerine gerginlik arttı. Araya giren diğer taraftarlar olayın büyümesini önledi. 

Mert ve Webo, taraftarların atkı ve formalarını imzaladı. Webo, "Bu küçük kentte bize gösterilen sıcak karşılamaya çok teşekkür ediyorum. 1 milyon üye projesine destek olmak için her yere gidiyoruz. Mert ile beraber buraya geldik ve bundan çok mutluyuz. İstanbul'a mesafe olarak uzak bir yer ve burada yaşayan Fenerbahçeliler futbolcuları görmek isterler ve bizim buraya gelmemiz gerçekten mutlu ediyor" dedi. 

Mert Günok da taraftarların gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Günok, "Türkiye’nin her tarafında Fenerbahçe sevgisi çok büyük. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. Bu organizasyonda bulunmaktan mutlu oluyoruz. Çünkü İstanbul dışında yaşayan taraftarlarımızın futbolcuları görme isteği fazla. Biz de bu kapsamda başkanımızla, hocamızla birlikte bulunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Türkiye'nin her tarafında büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını belirterek, şöyle dedi:

"7'den 70'e Fenerbahçelilerle buluşmak, onlarla sohbet etmek, özlem gidermek gerçekten çok anlamlı bizim için. Gittiğimiz her yerde takip ediliyor oluşumuz, bizi artı bir motive ediyor. İşimize çok daha farklı sarılmamıza neden oluyor. Futbol okulumuzu ziyaret ettik inşallah geleceğin Webo'ları, Mert'leri buralarda yetişecekler. Türk futboluna hizmet edecekler. Fenerbahçe halkla biraraya geliyor, halkla bütünleşiyor. Biz bunlardan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Biz taraftarımızla birlikte büyüyen, taraftarımızla birlikte başarılar elde eden kulübüz. Bu kaynaşma önümüzdeki günlerde artarak devam edecektir."