Fenerbahçe e-bilete imzayı attı ama...

Fenerbahçe, e-bilet anlaşmasını imzalasa da taraftarlar, Eskişehir maçına kadar her karşılaşmada, özel yapılacak kartları kullanacak.

Fenerbahçe e-bilete imzayı attı ama...
Fenerbahçe e-bilete imzayı attı ama...
GİRİŞ 03.10.2014 09:53 GÜNCELLEME 03.10.2014 09:53

E-bilet sisteminin altyapısı henüz kurulmadığı için firma, yarın oynanacak Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçı için tek maçlık ‘Passo Kart’ basacak. Taraftarlar bu kartı alıp stada girecek. Fenerbahçeli taraftarlar 30 Kasım itibarıyla ise diğer 35 kulüp gibi tamamen Passolig sistemine dahil olacak. Taraftarlar kulübün yapacağı açıklamadan sonra Passolig’in internet sitesinden sezonluk kombine veya biletlerini yükleyebilecekler.

Peki taraftarlar Konyaspor maçına nasıl girecekler? İşte bu sorunun yanıtları:

BİLET SATIŞI NEREDE?

Stattaki Migros mağazası önündeki noktadan Okul Açık ve Migros Tribünü kartları, Maraton Fenerium önündeki gişeden Fenerium Alt ve Üst Tribün kartları satılacak. Bu kartlar F.Bahçe Kart vasıtasıyla alınabilecek. F.Bahçe Kartı olmayanlar tek bir bilet alabilecek.

KİMLER ALAMAYACAK?

Taraftarların yanlarında kimlik fotokopilerinin olması şart. Bu kimlik fotokopileri sisteme girilecek. Valiliğin haklarında maçlardan men cezası verdiği kişiler böylece tespit edileceği için bilet alıp stada giremeyecek. Liste valilik tarafından bilet satış noktalarına verildi. 

BiR BEDEL ALINACAK MI?

Taraftarlar, kart bedellerini sadece yeni Passolig kartı aldıklarında ödeyecekler. 15 TL’lik bu tutardan Fenerbahçe Kulübü’ne kalan 7 TL’lik kısmı taraftarlara 30 Kasım sonrası iade edilecek. Yani Fenerbahçeli taraftarlar kart için sadece 8 TL ödeyecek. 

GEÇERLİLİĞİ NE KADAR ?

Bir maçlık. 30 Kasım’a kadar oynanacak maçlarda aynı kart kullanılmayacak. Bu tarihe kadar her maç için aynı işlemler uygulanıp tek maçlık kart alınacak. Bu da toplam 5 maç demek. 30 Kasım’daki Fenerbahçe-Eskişehir maçı ilk Passolig’li maç olacak.