Yıldırım, Avni Aker'e gidecek mi?

Güvenlik için Rize’de kalacak olan F.Bahçe kafilesini, başkan Aziz Yıldırım tesislerden bizzat uğurlayacak.

Yıldırım, Avni Aker'e gidecek mi?
Yıldırım, Avni Aker'e gidecek mi?
GİRİŞ 09.09.2014 04:25 GÜNCELLEME 09.09.2014 04:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ligin 2. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olacak F.Bahçe’de, olağanüstü hal ilan edildi. Başkan Aziz Yıldırım, güvenlik için takımın geçen sezon yıl olduğu gibi Rize’de konaklamasına karar verdi.

Yıllardır hem karadan hem de denizden çalınan kornalar yüzünden Trabzon’da uyumakta bile zorlanan futbolcuların aynı sorunla karşılaşmaması isteyen yönetim, valilikle de özel görüşmeler yaptı.

BAŞKAN TRABZON'A GİTMEYECEK
 
Cumartesi günü saat 16.00’da Rize’ye hareket edecek kafilede yer alamayacak olan başkan futbolcularını Samandıra’dan bizzat uğurlayacak. Cumartesi gerçekleştirecek antrenmandan sonra sarı-lacivertli oyuncular ve teknik heyetle özel bir toplantı yapması beklenen Yıldırım, milli takımdaki isimlerin de dönmesiyle birlikte hafta içi bir yemek organizasyonu planlıyor.

YORUMLAR 3
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH BU SEFER . İnşallah bu sefer fenevbahçe 2-0 veya 3-0'la eli boş döner.Onlara verilecek en güzel cevap Trabzon şehrine ve taraftarına verilecek en güzel hediye bu olur.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    HİÇ ŞAŞIRMADIK.... daha geçen haftaki röportajında her deplasmana ve özellikle trabzona geleceğini beyan etmiştiniz sayın aziz bey ne oldu? bak bizim başkan delikanlı gibi kadıköy'e geldi.yürek lazım gelir laf değil icraat gerekir.BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK LAF ETME..
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    yapamazlar yurek ister........ gfb trabzonda 200.000 kısılık yuruyus yaparız dedı yapamadılar.....fenerbahce taraftar topluluğu trabzona gıdecez dedıler gelemedıler...başkanları her deblasmana gıderım buna tarbzonda dahıl dedı gelemedı..gelemez..yurek yemekle yureklı olmak başka bırşey
    Cevapla