Ünal Aysal'dan Uslu'ya çok sert cevap

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Mahmut Uslu'ya yanıt gecikmedi.

Ünal Aysal'dan Uslu'ya çok sert cevap
Ünal Aysal'dan Uslu'ya çok sert cevap
GİRİŞ 24.08.2014 00:10 GÜNCELLEME 24.08.2014 00:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçına saatler kala iki kulüp arasındaki ipler gerilmeye başladı.

''ŞİKEYE BULAŞMIŞ ADAMLA...''

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Mahmut Uslu beni anlamamış. Ben 'Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları dost olsun' dedim. Yoksa şikeye bulaşmış adamla ne dostluk yapacağım ki! Şu andaki Fenerbahçe yönetimiyle hiç bir dostluğumuz olamaz. Ne zaman ki bunlar gider, o zaman iki kulüp dost olur" açıklamasını yaptı.

Cim-Bom'un patronu, transferi gündemde olan Podolski için ise "Hoca istesin hemen alırım. Ama Prandelli istemiyor" dedi.

KAYNAK: SAMPİY10
YORUMLAR 8
  • şafak karanlık 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET HAKLISINIZ. şimdiki fener yönetimi ve zihniyeti GİTSİN doğru,ancak bir GS taraftarı olarak diyorum ki siz de GİDİN.Taraftarları Allah rızası için birbirine düşman etmeyin.Bu futbol işinden kaybeden sadece taraftar oluyor yazık!!!
    Cevapla
  • ramazanARICI 9 yıl önce Şikayet Et
    taraftarlara hakaret. kendi taraftarlarına hakaret ettiğinin farkında bile değil, yoksa farkında mı. ben şikecilerle muhatap olmam, taraftarları kastetmiştim demenin başka manası var mı?
    Cevapla
  • Servet Kızılkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Başladılar gene :(. Bu 2 güzide takıma bu yöneticiler yakışmıyor, halkı isyana teşvik vs gibi suçlarla yargılanmaları lazım, her sene bunların kolpalarıyla sahtekarlıklarıyla uğraşmak zorundamıyız Allah aşkına ? :(
    Cevapla
  • ilker tanoba 9 yıl önce Şikayet Et
    yürü git. samimi olarak gs şike yapmadı diyen yalan söyler. sende yalancısın. sizin dostluğuna ihtiyaç yok. ama düşmanlığımızdan sakının
    Cevapla
  • MERT CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    ASIL ŞİKECİ GS DİR. Şu unultulmasın ki FB ye çamur atmaya kalkan bu adam önce kendisi sermaye artırımı yalanıyla kendi taraftarını dolandırmadı mı? Ayrıca yıllar önce Ankara gücü kalecisi RADE ZALAD hepimizce malum 8-0 lık maç bunlarda da şike yok değil mi? insanda biraz utanma olur. Şimdi çıkmış şikeden bahsediyor utanmaz adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle