F.Bahçe'de Diego şoku! Yarıda bıraktı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe günü çift antrenmanla tamamlarken, yeni transfer Diego Ribas'ın sakatlığı korkuttu.

F.Bahçe'de Diego şoku! Yarıda bıraktı
F.Bahçe'de Diego şoku! Yarıda bıraktı
GİRİŞ 05.08.2014 21:28 GÜNCELLEME 05.08.2014 23:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla yeni sezon çalışmalarına devam etti.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18:30'da başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, daha sonra dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonları ile tamamlandı.

DIEGO RIBAS SAKATLIK GEÇİRDİ

Antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka alt adelesinde sertleşme olan Diego Ribas, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. İzinli olan Dirk Kuyt ile tedavisi devam eden Egemen Korkmaz ise çalışmada yer almadı.

RİBAS'IN MR'I ÇEKİLDİ

Fenerbahçe'nin akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka alt adelesinde sertleşme olduğu için tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bırakan Diego Ribas'ın MR'ı çekildi.

Kulübün doktoru Burak Kunduracıoğlu, Ulus'taki Liv Hospital'da çekilen MR sonrasında yaptığı açıklamada, "Diego Ribas'ın sağ bacak alt arka adalesinde çekilen MR sonrasında, grade 1strain ve fasiada kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır" dedi.

YORUMLAR 1
  • safa1999 9 yıl önce Şikayet Et
    olamaaaaaaz!!!. bu adam bizi(Galatasaray) şampiyon yapacaktı :D
    Cevapla