Alper Potuk: Yine altıncı haftada oynuyoruz...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk, açıklamalarda bulundu.

Alper Potuk: Yine altıncı haftada oynuyoruz...
Alper Potuk: Yine altıncı haftada oynuyoruz...
GİRİŞ 20.07.2014 13:27 GÜNCELLEME 20.07.2014 13:34

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk, sarı lacivertli takımın yeni sezon öncesi Topuk Yaylası Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Geride bıraktığımız sezon şampiyonluğun gelmesinin ardından saçlarının kestirmesinin ortamı germe amacı gütmediğini belirten Alper, 2014-15 sezonu fikstürünün ise avantajlı olduğunu söyledi.

Alper Potuk'un açıklamalarının tamamı şu şekilde;

"Geçen sene biz maç sonrasında takım otobüsünde konuşurken, kendi aramıza Mehmet Topuz ile şakalaşıyorduk. Bunu ortamı germek için söylemedim. Şampiyon olursak keselim dedik. Ortamı germek için yapılan bir hareket değildi. Şampiyonluk bizim için önemli. Bu sezon da altıncı haftada oynuyoruz bizim için önemli olan kazanmak."

"Diego çok iyi bir futbolcu. İnşallah uyum sürecini çabuk atlatır. Şampiyonluk için bize çok yardımı dokunacağını düşünüyorum."

"Fenerbahçe'den önce Eskişehirspor'dan geldim. Orada da aile ortamıvardı, Fenerbahçe'de de aynı aile ortamını gördüm. Kaybediyoruzikazanıyoru ve herkes birbirine sahip çıkıyor. Laf olsun diye bir aile ortamıyok yani. İnşallah bu aile ortamı bozulmadan devamı eder. Geçen sene şampiyon olduk, inşallah bu sene de olacağız."

"Biz Ersun Hoca ile 2.5 senedir çalşıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda her sene konuşmalara yapıyor. Skor anlamında bir rakam konuşmuyoruz ancak neler yapacağımızı konuşuyor."

"Sonuçta 17 takım ile birlikte oynayacağız. Kim ile önce kim ile sonra oynadığımızın bir önemi yok. Biz Fenerbahçe olarak her maçımızı kazanmakiçin oynuyoruz. Kendi açımdan avantajlı bir fikstür."