Menajeri açıkladı: İsim vermek istemem ama...

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Caner'e Inter'den teklif geldiği haberini yalanladı.

Menajeri açıkladı: İsim vermek istemem ama...
Menajeri açıkladı: İsim vermek istemem ama...
GİRİŞ 10.05.2014 15:24 GÜNCELLEME 10.05.2014 15:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere'de yayınlanan Metro gazetesi "Liverpool ve Chelsea Fenerbahçeli Caner Erkin'e Hevesli" başlıklı haberinde, Premier Lig'in iki dev kulübünün birden Caner Erkin'i transfer etmek için teklifte bulunduğu bildirildi.

Fenerbahçeli futbolcunun menajeri Batur Altıparmak'ın açıklamalarına yer veren İngiliz gazetesi, Fenerbahçe ile kontratı bu yaz bitecek Caner Erkin'in Fenerbahçe'de kalmayı tercih ettiğini fakat dışardan iyi bir teklifin etkili olabileceğine dikkat çekti.

Batur Altıparmak aldığı transfer teklifleriyle ilgili olarak şöyle konuştu; "İsim vermeyi sevmem ama Liverpool , Chelsea gibi takımların ilgi göstermesi futbolculara güven vermesi bakımından büyük bir şey. İngiltere'den iki kulüp teklifte bulundu. İspanya ve İtalya'dan da teklifler aldık ama hiçbir kulüple doğrudan görüşmeler yapmadık. Önce Fenerbahçe'nin teklifini dinleyeceğiz. Inter'den teklif almadık. Bu haber tamamen uydurmadır" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Yalan, Liverpool ve chelsea bunu napsin allah askina allah icin bak!! Avrupa yetenegi yok, sadece turk liginde oynamis adami napsinlar laaa, kala kala caner mi kaldi, chelseade ispanyol azplicueta var !! liverpooldada super sol bek var,
    Cevapla