Aziz Yıldırım ne zaman teslim olacak?

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı itiraz kabul edilmeyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım kendisi teslim olacak.

Aziz Yıldırım ne zaman teslim olacak?
Aziz Yıldırım ne zaman teslim olacak?
GİRİŞ 20.04.2014 10:54 GÜNCELLEME 20.04.2014 11:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yargıtay'ın gönderdiği "şike davası dosyası" önceki gün İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaşmıştı. Mahkemenin cezaya hükmeden dosyayı yarın infaz savcılığına ulaştırması ve ardından "çağrı" veya "yakalama" sürecinin işletilmesi bekleniyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; 2 yıl 2 ay daha cezaevine girecek olan Başkan Aziz Yıldırım, savcılığın görevlendireceği polisler evine ya da işyerine gelmeden kendisi teslim olma kararı aldı. Aziz Yıldırım'ın, 3 Temmuz 2011 sabahında ortaya çıkan gözaltı görüntülerin tekrarlanmaması için teslim olma kararı aldığı öğrenildi. Buna göre Aziz Yıldırım yarın veya salı günü emniyete giderek geriye kalan 2 yıl 2 aylık cezayı tamamlamak için teslim olacak.

Anayasa Mahkemesi'ne başvuruda bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ın cuma günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında kendisinden sonra başlayacak dönem için bir görüş veya düşünce bildirmediği ortaya çıktı. Yönetici arkadaşlarının düşüncelerini etkilemek istemeyen Aziz Yıldırım'ın, "Benden sonra siz karar verin. Ben buradayken gelecekle ilgili bir karar almak doğru olmaz" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

YORUMLAR 4
  • Tuna Zengin 10 yıl önce Şikayet Et
    Alper Ağa sen hangi boyuttasın. Aziz Yıldırım'ı 3 sene paralel çete linç etti nasıl bir kafa yapısı var kardeşim sende merak ediyorum sen hangi boyuttasın.Aziz Yıldırım ne hükümete ne cemaate yakın bir adam.Başına gelenlerin tamamı bu nedenle.
    Cevapla
  • ALPER AĞA 10 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. halit kardeş ne içtin sen ? aziz zaten paralel yapının adamı yoksa şimdiye kadar çoktan içeri girmişti ve hırsızlık yapıp kazandığı şampiyonluk gitmişti dünyada şike yapan ve küme düşmeyen takım varmı fenerden başka ? paralelci olmasaydı çoktan düşerdi
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Başkanın hakksız yere ceza evine girmesi Fenerbahçe ile uğraşan parelel Cemaatin bitmesi demektir...... ...artık gardlarını alsınlar onlar için çok kötü günler başlıyor!!!!!!?......
    Cevapla
  • olcay çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    fenerliler. alın size bir söz.. acılarına değer ver sevinçleriniz onlar kadardır.hadi bakayım acılarınız kadar sevinin:)
    Cevapla