Yanal, G.Saray'ın kalbini istiyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, derbi sonrası Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Selçuk İnan'ı kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Yanal, G.Saray'ın kalbini istiyor!
Yanal, G.Saray'ın kalbini istiyor!
GİRİŞ 16.04.2014 08:48 GÜNCELLEME 16.04.2014 08:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yanal, G.Saray derbisi sonrası, "Sana kapımız açık"dediği Selçuk için yönetimle görüştü. F.Bahçe Yönetimi'nin, "Kulübüyle ipleri koparsın gerekeni yaparız" demesi üzerine gözler sezon sonuna çevrildi.

Fenerbahçe'den sürpriz atak... Şampiyonluk için gün sayan Sarı-Lacivertli takımın G.Saray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan'ı renklerine bağlamak için girişimlere başlayacağı öne sürüldü. Yanal'ın Manisa'yı çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Selçuk'u G.Saray ile oynadıkları maç sonrası aradığı ortaya çıktı. Tecrübeli hoca G.Saraylı taraftarların tepkisiyle karşılaşan Selçuk'a moral vererek, "Sana kapımız her zaman açık. Bize gelebilirsin" demişti. Yanal'ın başta Aziz Yıldırım olmak üzere yöneticilerle görüşerek, "Selçuk'la konuştum. Sezon sonu ayrılacak. Onun F.Bahçe'de oynamasını isterim" dediği belirlendi.

G.SARAY'DAN KOPTUĞU AN BU İŞ BİTECEK

Yönetimin Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'a, "Selçuk'un Galatasaray'la olan sözleşmesi sürüyor. Bir sorun çıkmasını istemeyiz. Ancak kulübüyle ipleri koparsın biz o zaman gerekli hamleleri yaparız" dediği öne sürüldü. Yönetimden bu güvenceyi alan Yanal'ın Selçuk'un G.Saray'dan koptuğu an devreye girmesi bekleniyor.

AYRILMA PLANLARI YAPIYOR

Galatasaray'da son zamanlarda taraftarla arası bozuk olan Selçuk İnan'ın sezon sonunda ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Kulübüyle olan sözleşmesi 2016 yılının Mayıs ayında sona erecek yıldız oyuncu için F.Bahçe devreye girdi.

KAYNAK: STAR GAZETE
YORUMLAR 5
  • aydın yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    KALİTE. Kıyaslaması yapacaksanız gidin iki takımın kupa müzesine ölçün tartın yenmekle değil bunu taçlandırmakla başarı sağlanıyor ne yazık ki !
    Cevapla
  • mustafa yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    UEFA. avrupa ve türk takılarını her yıl belli aralıklarla değerlendiriyor. UEFA. sıralaması. türk futbol takımlarının sırlamasını yapmış. bu konuda değerlendirme subjektif esaslara göre yapılmaz duygusallıklara yer yok
    Cevapla
  • zeki çakmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    komedi . fb gs kalitesinde değil çünkü çok daha kaliteli bir takım, puan farkları, yıllardır birbirine karşı olan üstünlükler kaliteyi ortaya zaten koyuyor. GS forması giymiş hiç kimseyi fb ye almasınlar artık olanları da göndersinler emre den başlayarak
    Cevapla
  • mustafa yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    selçuk'un fb.ye gideceğine ihtimal vermiyorum. çünkü fb. gs kalitesinde bir takım değil.. lakin gs. yönetimi ve bu teknik direktörle hiç bir yere varamaz. gs. ne hallere düşürdüler.
    Cevapla
  • bilal tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    halamın sakalı olsa amcam olurdu.... AKPARTİ isimli arkadaş bu cevap sana... ya kardeşim adam bizi şampiyon etmiş sen tutturmuşsun bi GS'li ağzıyla avrupada tecrüben yok lakırtılarını. önce tebrik edip hakkını teslim et. sonra yeni lig başlasın o zaman bu dediklerini yaz..belki haklı çıkarsın kim bilir. sadece bağcıyı dövmeye çalışmak kime ne fayda verir düşünmek lazım.
    Cevapla