Ersun Yanal: İğrenç dedikodu

"Bizim görevimiz sahaya çıktığımız her maçta en iyi şekilde mücadele etmek. Biz şampiyonluğun peşindeyiz. Kimin ikinci olacağı bizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Çirkin dedikodulara, kulak tıkayın..."

Ersun Yanal: İğrenç dedikodu
Ersun Yanal: İğrenç dedikodu
GİRİŞ 15.04.2014 07:56 GÜNCELLEME 15.04.2014 12:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Futbol kamuoyunda kulaktan kulağa dolaşan, "Galatasaray'ın ikinci olmaması için Fenerbahçe, Beşiktaş'a yenilir" düşüncesine sarı-lacivertli takımın tecrübeli teknik direktöründen büyük tepki geldi. Ersun Yanal futbolcularından sadece maça konsantre olmalarını ve tüm söylentilere kulaklarını tıkamalarını istedi.

HESAP ONLARIN İŞİ!

Yanal futbolcularıyla yaptığı sohbetlerde, "Bunların hepsi iğrenç dedikodular. Bizim görevimiz, derbide en iyi şekilde mücadele edip şampiyonluğu hem de rekorla garantilemek ve taraftarımızın beklentilerine cevap vermek. Kimin ikinci olacağını düşünmek ya da hesaplamak bizim işimiz değil" diye konuştu.

"KAZANACAĞIZ"

Sarı-lacivertli futbolcular ise, "Haftalardır süren mücadeleyi derbi ile taçlandırmalıyız. Kazanıp evimizde taraftarımızla kutlamak istiyoruz" dediler.

YORUMLAR 2
  • Mehmet Yusuf 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS'li olarak. bu tür haberlere inanmıyorum.gereksiz bir söylenti.artık futbol konuşalım bu ülkede.her şeyi şaibeli göstermek taraftarlara ve kulüplerimize bişey kazandırmayacak.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Fb yide Kendileri Gibi Zannediyorlar Şikeci Demeleride O Yüzden. Çıkıcaz ve yenecez inşallah beşiktaşı. Bizim için Fenerden gayrisi hepsi bir.
    Cevapla