Yıldırım'ın yardımcılarına verdiği o talimat

Hakem Yunus Yıldırım'ın maç önü toplantılarında yardımcılarına penaltı kararlarını kendisine bırakmalarını söylediği öğrenildi.

Yıldırım'ın yardımcılarına verdiği o talimat
Yıldırım'ın yardımcılarına verdiği o talimat
GİRİŞ 10.02.2014 11:20 GÜNCELLEME 10.02.2014 11:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gergin geçen Sivasspor-Fenerbahçe maçının hakemi Yunus Yıldırım'ın zorlu maç öncesinde de yardımcılarına penaltı talimatı verdiği ortaya çıktı.

Yunus Yıldırım maç öncesi toplantısında yardımcılarına penaltı kararlarını kesin olarak kendisine bırakmalarını istedi. Maça damgasını vuran penaltı pozisyonunda kale arkası hakeminin etkisiz kalmasının nedeninin Yıldırım'ın "Penaltı pozisyonlarını bana bırakın, siz karışmayın" ifadelerinin olduğu öne sürüldü. 

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 2
  • Kadir ÖZDEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün Yunus Yıldırım Tebrikler.... Arkadaşlar FB-GS Maçı (Maç 0-0) ortada bir şey yokken Chedjou elle penaltı. FB -Akhisar Maçı (Maç 0-0 Sonko) 15. hafta penaltı kırrmızı Fb-Kayseri maçı (17. hafta maç 0-0) Taner Yalçın. Hakemler şikeyi çözdü sanırım. Yazıklar olsun Kadir e Yunus Yıldırım seni alkışlıyorum....(Ne demişti Ümit Ozat Aziz Yıldırım istese denizli maçını alırdı...)
    Cevapla
  • kerim genc 10 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa olsun. ne Fenerbahce için ne de baska bır takım ya da mac ıcın orta hakemın boyle bır talımat vermesı kesınlıkle yanlıstır. yardımcı hakemlerınde ne olursa olsun gordugu kararı vermesı en azından soylemesı lazım orta hakem vermezse vermez o onun sorunu olur. bu senekı hakem yonetımlerı tamamen yetersız bu sene oyuncular takımlar futbol oynamak ıstıyor hakemler ızın vermıyor.
    Cevapla