Emre'nin bu tweeti rakiplerini çıldırtacak!

Fenerbahçe'nin yıldızı Emre Belözoğlu Twitter'da tartışmalara yol açacak bir paylaşımda bulundu.

Emre'nin bu tweeti rakiplerini çıldırtacak!
Emre'nin bu tweeti rakiplerini çıldırtacak!
GİRİŞ 30.01.2014 14:19 GÜNCELLEME 30.01.2014 14:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Emre Belözoğlu sosyal paylaşım alanı Twitter'dan rakiplerini çok kızdıracak bir paylaşımda bulundu.

Lig'deki 10 puanlık farka atıfta bulunarak önce, 'Ligde heyecan olması açısından rekabet her zaman şart. İkincilik için alttaki takımların kıyasıya bir rekabete girişeceğini tahmin ediyorum.' dedi. Ardından da takipçilerine 'Sizce ikinci kim olur?' şeklinde bir soru sordu.

Ligin geri kalan haftasında liderliği kaptırmayacaklarını düşünen Belözoğlu bu paylaşımıyla rakiplerini çok kızdıracağa benziyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • KÖKSAL AYGÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    MİKROP. mikrop bulaştı mı ya tedavi olup kurtulacaksın ya da mikropla yaşayacaksın alternatif yok. tedavi edilmediyse onunla ölene dek berabersin.allah cc bulaşmış ve bulaşmak isteyen tüm mikroplardan ülkemizi ve milletimizi korusun.
    Cevapla
  • tuncay ayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlar ligine gidemeyen şampiyon. emre sen şunu unutmuşsun sanırım..siz şampiyon olsanızda şampiyonlar şikeden dolayı şampiyonlar ligine gidemeyeceksiniz..onun için ligin gerçek lideri şu an 2. durumdaki gs dir
    Cevapla
  • selcuk ulusoy 10 yıl önce Şikayet Et
    emrenin twiter hesabı yok. arkadaşlar o hesap emreye ait değil daha önce klüp açıklama yapmıştı zaten bu hesap emreye ait değil diye
    Cevapla
  • öner karaöz 10 yıl önce Şikayet Et
    öneri. Emre'nin 'Sizce ikinci kim olur?' tweet'ine cevaptır: Bizce ikinci ROBERTO CARLOS' lu YİĞİDO ikinci olur.
    Cevapla
  • burhan sert 10 yıl önce Şikayet Et
    EMRE İYİ OKUUU. şuraya yazıyorum emre sizin o takım ligin sonunu getiremiyecek.sahada şimdiden emeklemeye başladınız.lig sonu görüşecez cim bom şampiyon emrecim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle