F.Bahçe yürüyüşünde bir taraftar öldürüldü!

Fenerbahçeli taraftarlar UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı protesto etmek ve Başkan Aziz Yıldırım ve kulübe destek olmak için dün Suadiye'den Şükrü Saracoğlu Stadı'na kadar yürüdü. Bu yürüyüşte bir taraftar hayatını kaybetti.

F.Bahçe yürüyüşünde bir taraftar öldürüldü!
F.Bahçe yürüyüşünde bir taraftar öldürüldü!
GİRİŞ 01.07.2013 13:21 GÜNCELLEME 01.07.2013 17:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin taraftar grupları UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı protesto etmek için dün Bağdat Caddesi'nde yürüyüş düzenledi. Yürüyüşün ardından bazı taraftarlar, Kadıköy Yoğurtçu parkında Gezi Parkı için düzenlenen foruma katıldı. Gecenin geç saatlerinde parkta bulunan bazı kişiler arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında, Kadir Ökçesiz ile arkadaşı Eroğlu bıçaklandı. Olayda Kadir Ökçesiz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan Cenk Eroğlu'nun ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği'nce yapılan çalışmalarda, olayın Mayıs ayında meydana gelen bir kavganın devamı olduğu ileri sürüldü. Öldürülen Kadir Ökçesiz ile polis tarafından her yerde aranan şüpheli arasında kız meselesinden dolayı Mayıs ayından beri husumet olduğunun belirlendiği iddia edildi.

ANADOLU GFB GRUBU'NDAN AÇIKLAMA!

Bugün(dün) Bağdat Caddesi'nde gerçekleştiren organizasyon sırasında gerçekleşen talihsiz olay neticesinde İbrahim abimizin kayınbiraderi Kadir Ökçesiz hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Aynı olayda yaralanan Cenk Eroğlu kardeşimiz şuan Kızıltoprak Florence Nightingale Hastanesi'nde ameliyat sonrasında gözetim altında tutulmaktadır.

Kadir kardeşimize Allah'tan rahmet, Cenk kardeşimize Allah'tan acil şifalar dileriz. Başımız sağolsun.

F.BAHÇE'DEN BAŞSAĞLIGI MESAJI

Sarı-Lacivertli kulüpten başsağlığı mesajı yayınlandı.

Açıklamada, "Dün, taraftarlarımızın Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdiği yürüyüş sırasında yaşanan olayda, taraftarımız Kadir Ökçesiz hayatını kaybetmiştir. Kadir Ökçesiz'e Allah'tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.Yine aynı olayda yaralanan ve tedavisi devam eden taraftarımız Cenk Eroğlu'na da acil şifalar dileriz." denildi.

YORUMLAR 6
  • umityldz 10 yıl önce Şikayet Et
    Oyun belli. Gezi anarşistleri başaramayınca, devreye Lice anarşistleri sokuldu. Bu arada UEFA da üzerine düşeni yapacak ve futbol fanatiklerini meydanlara (Aziz Yıldırım katkıları ile) sürecek ve tüm anarşistler birlik olacak... Batıla karşı birlik olmamakta direnen kibir yapan, "partimiz yükselişte, ha gayret, oyları bölmeyelim" gibi rüyalara yatanlar ülke batarsa yatacak yer bulabileceklerini mi sanıyorlar???? Bu dinsizlerin geçmişte neler yaptıkları belli.. Herkes aklını başına devşirsin..
    Cevapla
  • ali aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    başından beri korktuğum oldu . başından benri en korktuğum bu mesele yüzünden kan akmasıydı ki buda oldu rahat olsunlar şimdi istedikleri oldumu yazıklar olsun bu şikecilere ve ben bu siteye yazmıştım eninde sonunda fb haksız cıkacak malesef ki malesef bizim ülkemizde hukuk garibana söküyor bir dilim baklava calan çocuğa 14 yıl hapis verilmesini unutamıyorum bende derin iz bıraktı bu adamlar şike yaptı kodaman lar ya holdingleri varya prestij leri varya en sevdiğim başbakan bile bunlar için kanun cıkarttı dışarı aldılar daha ne olsun şimdi avrupayı sevmem fakat hukuk konusunda en azından kendi içlerinde bizden iyiler birde bize hüsümetleri var inşallah milli takım ceza almaz
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    BİRİLERİNİN CEBİ DOLACAK DİYE. Birilerinin yaşam hakkı ellerinden alınıyor.Ölümüne inat edenler kendi canlarına değil başkalarının canlarına kıydı.
    Cevapla
  • fkucukk 10 yıl önce Şikayet Et
    SİZ UEFAYI TFF Mİ SANDINIZ. TFF den işi hallettik.burdaki sonuca göre UEFA dan bişey çıkmaz sandınız.elin adamı şamarı öyle vurur işte.siz Mehmet Ali Aydınları hain ilan ettiniz.oysaki adam sizin için pazarlık etti UEFA ile.10-15 puan silinip,o avrupaya gidemediğiniz 1 yıl içinde UEFA cezası verilip bu işten sıyrılacaktınız.şimdi daha mı iyi oldu.ama olsun siz sevinmediniz ama ben çok sevindim.bu leke artık alnınızın ortasına çamur gibi yapıştı ve pişti.bu kara lekeyle dolaşın bakalım.ne yapsanız artık bu leke çıkmaz.bundan sonra alın terınızle de şampiyon olsanız altında hep bir şeyler aranacak.bunu siz istediniz.biz ne yapsak yeridir ,bize kımse bısey yapamaz dedınız.güç elinizde idi çünkü.herşeyde hesap yaptınız.ama ALLAH'IN hesabını unuttunuz.günün birinde ALLAH size dersinizi verecekti zaten.kısmet bugünlere imiş.sizin yüzünüzden ülkemde futboldan soğudum..çok ah aldınız çok. ne demişler ADIN ÇIKACAĞINA CANIN ÇIKSIN.
    Cevapla
  • Mehmet Ali Samaci 10 yıl önce Şikayet Et
    simdi uefa dakiler ne dusunur?. Uefa yi protesto etmek icin yola cikan klubun taraftari kendi kendini yiyip bitiriyorsa , bunlardan birsey cikmaz diye dusunmez mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle