Yanal: Aşamayacağımız hiçbir şey yok

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, resmi siteden açıklamalarda bulundu.

Yanal: Aşamayacağımız hiçbir şey yok
Yanal: Aşamayacağımız hiçbir şey yok
GİRİŞ 28.06.2013 17:10 GÜNCELLEME 28.06.2013 17:17

Yönetimin sarı-lacivertli kulübü kendisine emanet etmesini ''Mesleki hayatım adına onur verici'' olarak niteleyen Yanal, son günlerdeki gelişmeler için birlikte aşamayacakları hiçbir şeyin olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni göreviyle ilgili yaptığı ilk açıklamada, ''Sayın başkanımızın ve yönetim kurulunun ülkemizin bu büyük değerini, tarafıma emanet etmesi mesleki hayatım adına onur verici'' dedi.

Yanal, sarı-lacivertli kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, bugün itibarıyla teknik direktörlük için resmi adımın atıldığını ifade ederek, ''Bu adımın, camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum'' ifadesini kullandı.

Fenerbahçeli taraftarların zor günlerde yüksek dayanışmanın ve yürekliliğin destanını yazdığını, taraftar desteğinin önlerindeki süreçte de en büyük güçleri olmaya devam edeceğini belirten Yanal, şunları kaydetti:

''2013-2014 sezonunda oynayacağımız futbol, taraftarımıza keyif ve gurur verecek; sarı lacivert renklere taraftar olmayanların da alkışlayacağı güzellikte olacaktır. Futbol kamuoyunun özellikle bilmesini istiyorum ki, Fenerbahçe için koşullar zor olsa da hep birlikte aşamayacağımız hiçbir şey yoktur. Şampiyonluk yolunda, yolumuz açık olsun. Görüşmelerimiz sırasında gösterilen destek ve anlayışa, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'a, yöneticilerimize, taraftarlarımıza teşekkür ederim.''

YANAL GÖREVE BAŞLADI

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ni gezdi.
Yanal, Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Yılmaz ile kulüp merkezinde bir araya gelip, 1 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra ilk iş olarak takımın Samandıra'da bulunan kamp ve antrenmanlarını yaptığı tesislere gitti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya, yardımcı antrenör İsmail Kartal ve kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, tesisleri gezdiği sırada eşlik ettikleri Yanal'a çeşitli bilgiler verdi.