F. Bahçe Dergisi'ndeki gözden kaçmayan ayrıntı

3 Temmuz sürecinde bile Fenerbahçe Dergisi'ndeki köşesini aksatmayan Başkan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın şok istifası sonrası kaleme aldığı yazıyı çöpe attı. Son sayıda "Kocaman bir adam gördüm" başlığı altında hocasına övgü yağdıran Yıldırım yeni bir yazı yazmadı.

F. Bahçe Dergisi'ndeki gözden kaçmayan ayrıntı
F. Bahçe Dergisi'ndeki gözden kaçmayan ayrıntı
GİRİŞ 05.06.2013 06:39 GÜNCELLEME 05.06.2013 06:39

Fenerbahçe Dergisi'nin Haziran ayı sayısı Başkan Aziz Yıldırım'ın yazısı olmadan çıkacak. Her ay yazdığı yazılarla taraftara ve camiaya seslenen, önemli mesajlar veren Yıldırım, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın ani istifasi ile büyük şok yaşadı.

Aslında Başkan Aziz Yıldırım, Haziran ayı için kaleme alacağı yazının ana başlıklarını hazırlamıştı. Ancak tecrübeli teknik adamın istifa etmesi doğal olarak o yazının çöpe gitmesine sebep oldu. Yıldırım, yazısında Kocaman'ın önderliğinde yeni sezondaki hedefleri anlatıyor, taraftarı motive edici bir sesleniş yapmayı planlıyordu. Geride bırakılan sezonu ayrıntılı bir şekilde değerlendiren, Avrupa'daki yarı final başarısı ile üst üstü ikinci kez gelen Türkiye Kupası'ndaki başarıdan söz etmeyi düşünen Fenerbahçe'nin patronu, Aykut Kocaman'ın 28 Mayıs gecesi aldığı ayrılma kararı ile ciddi bir sıkıntıya düştü.

Yıldırım henüz yeni hocanın belli olmaması, hem de Türkiye'de son bir haftadır yaşanan beklenmedik gelişmeler üzerine yeni bir yazıyı kaleme almaktan kaçındı ve bu ayı boş geçmeyi tercih etti.

3 Temmuz süreci sırasında cezaevinde bulunduğu dönemde bile yazılarını aksatmayan Yıldırım, mayıs ayında çıkan köşesinde "Kocaman bir adam gördüm" başlığı altında eski hocasından övgüyle bahsetmiş, yere göğe sığdıramamıştı. Aziz Yıldırım'ın yeni hoca ve transferlerin belli olmasıyla gelecek ay kapsamlı bir değerlendirmede bulunacağı bildirildi.