Eskişehirspor'dan şok 'hakem' iddiası!

Konyaspor'a 3-2 kaybedilen maç sonrası Eskişehirspor cephesinden flaş bir iddia geldi.

Eskişehirspor'dan şok 'hakem' iddiası!
Eskişehirspor'dan şok 'hakem' iddiası!
GİRİŞ 24.11.2015 11:57 GÜNCELLEME 24.11.2015 12:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Samet Aybaba yönetiminde çıktığı ilk maçı da kazanamayan Eskişehirspor, 4 puanla dibe vurdu. Kırmızı-Siyahlılar, Konyaspor deplasmanında özellikle ikinci yarıda verdiği kararlar nedeniyle hakem Onur Karabaş’a ateş püskürdü. Eskişehirspor’un yedek kulübesinde yer alan teknik heyet, Konyaspor maçının devre arasında bomba bir olay yaşandığını öne sürdü. 

Buna göre Es-Es’in 1-0 önde kapattığı ilk 45 dakika sonrasında Konyaspor Başkanı Ahmet Şan hakem odasının önüne kadar indi. 

Federasyona gidecekler

Burada kısa süreli bir karışılık yaşandığı iddia edilirken, bu gelişme üzerine ikinci devrede hakem Karabaş’ın ilginç kararlar verdiği belirtildi. Eskişehirspor cephesi, 2. gol öncesinde topun bariz şekilde Konyasporlu futbolcunun eline çarpmasına rağmen hakemin oyunu devam ettirdiğini ifade etti. 

3. golden önce ise ofsayt pozisyonu yaşanmasına rağmen hakemin bunu süzemediği vurgulandı. Hakemin kendilerini katlettiğini düşünen Başkan Mesut Hoşcan ve kurmaylarının, özellikle Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın hakem odasına kadar inmesi olayını TFF’ye şikayet edeceği öğrenildi.         
    

YORUMLAR 3
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehir li yöneticiler saga sola çamur atmak yerine adam gibi kulubu yonetsinler
    Cevapla
  • kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    biz 3 senedir yırtınıyoruz siz izliyorsunuz şimdi ibre terse döndü sanarsam
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bütün suç hakemlerde keşke şu geçen yıl beşiktaşa verilen kararlarda bu yıl trabzona verilen kararlarda da hakemleri bu teknik adamlar kulüpler eleştirse idi ben samimiyetlerine inanırdım ama nerdeeeee
    Cevapla