Boffin kıyaslama yaptı: Beşiktaş G.Saray'dan...

Eskişehir'in Belçikalı kalecisi Boffin, Brugge için Beşiktaş hakkında uyarılarda bulundu, Galatasaray mukayesesi yaptı.

Boffin kıyaslama yaptı: Beşiktaş G.Saray'dan...
Boffin kıyaslama yaptı: Beşiktaş G.Saray'dan...
GİRİŞ 11.03.2015 13:12 GÜNCELLEME 11.03.2015 13:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynanacak olan Club Brugge-Beşiktaş maçı öncesinde mavi-siyahlı ekibe tanıdık bir isimden uyarılar geldi. Eskişehirspor'un Belçikalı kalecisi Ruud Boffin Belçika basınına yaptığı açıklamada, siyah-beyazlıları ayrıntılarıyla anlattı, "Beşiktaş bu sezon Türkiye'deki en iyi takım. Galatasaray'dan daha iyiler" ifadesini kullandı.

27 yaşındaki file bekçisi, "Demba Ba ile ileri bölgede oldukça iyi işler yapıyorlar. Ayrıca Olcay Şahan da o bölgede çok tehlikeli. Bu oyuncular yıldız ama aslında Beşiktaş takım halinde çok iyi. Biz onları bu sezon biraz da şansımızın yardımıyla yendik. Tabii bizim karşımıza Liverpool yorgunu olarak çıkmışlardı. Demba Ba da o maçta oynamamıştı" dedi.

Boffin şöyle devam etti: "Savunmada hücumdaki kadar etkili değiller. Hücumda bireysel ve kolektif olarak ciddi baskı kuruyorlar. Brugge mutlaka ilk golü atan taraf olmalı. Yapması gereken baskıyı kendisinin kurması ve Beşiktaş'a topla oynama imkanı tanımaması. Aksi takdirde işler kötüye gidebilir. Evindeki maçı olabildiğince farklı bitirmeli. Rövanşta oldukça baskıcı bir ortamda oynayacaklar. Orada Beşiktaş'ı yenmeleri kolay olmaz".

YORUMLAR 1
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah herkes Beşiktaş ; Fb ve Gs'den İYİ diyor ama Beşiktaşlı olarak ben mi göremiYORUM.
    Cevapla