"Es-Es" gelecekten umutlu

Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Yalçın, Başakşehir maçıyla yükselişe geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

"Es-Es" gelecekten umutlu
"Es-Es" gelecekten umutlu
GİRİŞ 06.12.2014 11:48 GÜNCELLEME 06.12.2014 11:48

Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Yalçın, Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında yapacakları İstanbul Başakşehir maçıyla yükselişe geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yalçın, kulübün resmi internet televizyonu "esestv"ye yaptığı açıklamada, geçen hafta Fenerbahçe maçındaki oyundan bir taraftar olarak zevk aldığını bildirdi.

Ligde uzun zamandır bu kadar büyük bir mücadele görmediklerini belirten Yalçın, şöyle konuştu:

"Hakem işin içine girene kadar sahadaki oyun güzeldi. Uzun zamandır Fenerbahçe, sahasına bu kadar hapis olmamıştı. Galatasaray ile deplasmanda yaptığımız Ziraat Türkiye Kupası maçında da gençlerimize şans verdik. 4-2 yenilmemize rağmen gençlerimizin görevlerini yerine getirmesi bizi keyiflendirdi. Genç futbolcuları kazanmalıyız. Bu kulübün geleceği onlar olacak. Yarın sahamızda yapacağımız İstanbul Başakşehir maçıyla yükselişe geçeceğiz. Önümüzdeki 5 maçla takımımızı iyi yerlerde göreceğiz."

Kulübün Basın Sözcüsü Fatih Sezer ise sezon başından bu yana iyi futbol oynadıklarını anlattı.

Siyah-kırmızılıların, iyi sonuç almada sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Sezer, "Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağız. Sezon başındaki hedeflerimize giden sıralamada yerimizi alacağız. Ders niteliğinde futbol oynuyoruz. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İstanbul Başakşehir maçını taraftarımız gücüyle rahat kazanacağız" ifadesini kullandı.