Eskişehirspor'dan Saviola bombası!

Eskişehirspor, Olympiakos ile yollarını ayırmaya hazırlanan Arjantinli'yi istiyor. Bonservisinin elinde olması transferi kolaylaştırıyor.

Eskişehirspor'dan Saviola bombası!
Eskişehirspor'dan Saviola bombası!
GİRİŞ 21.07.2014 12:23 GÜNCELLEME 21.07.2014 12:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmak isteyenEskişehirspor dünyaca ünlü bir futbolcuya kanca attı. Kırmızı-siyahlı ekip, 2013-14 sezonunu Olympiakos'ta geçiren Javier Saviola ile ilgileniyor. İspanya'daBarcelona ve Real Madrid formaları giyen Arjantinli yıldız, menajerler Ali Sapan ve Serkan Çelik tarafından Es- Es'e önerildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da 33 yaşındaki futbolcu için 'olur' verdiği kaydedildi. Yunan ekibinden alacakları karşılığı ayrılacak olan Saviola'nın da birçok yıldızın forma giydiği Türkiye Ligi'ne sıcak baktığı öğrenildi. Eskişehirspor, Henri Bienvenu'yü göndererek yerine bonservisi elinde olan Saviola'yı almak için uğraşacak. 

HALA HIZLI, HALA GOLCÜ

Dünyanın en iyi takımlarında forma giyen Javier Saviola geçen sezon şampiyonluk yaşadığı Olympiakos'ta 34 maça çıktı. Arjantinli yıldız 12'si ligde, 5'i Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 17 kez ağları sarsmayı başardı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 1
  • ahat duran 9 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama. adam çaptan düşmüş ya ne dünyaca ünlüsü??
    Cevapla